Το νέο κόμμα της Κληρονομικής Δημοκρατίας.



Διαβάζοντας, αυτές τις μέρες, όλες αυτές τις «βαθυστόχαστες» αναλύσεις των διαφόρων παπαγαλακίων της δημοσιογραφίας, πληροφορούμαστε ότι ενδέχεται λέει να δημιουργηθεί νέο κόμμα από τμήμα της Νέας Δημοκρατίας που θα διεμβολίσει τον δικομματισμό, θα παίξει το ρόλο των φιλελευθέρων της Γερμανίας, θα παίξει το ρόλο των φιλελευθέρων της Αγγλίας και άλλα όμορφα και τερπνά. Πολλοί μάλιστα το θεωρούν δεδομένο ότι θα γίνει νέο κόμμα.
Μάλιστα διαβάζουμε για ομάδα περίπου δέκα βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, που είχαν λέει....
συνειδησιακό πρόβλημα και ήθελαν να πούνε «ναι» στο ΠΑΣΟΚ και στην επαίσχυντη κατοχική σύμβαση με το ΔΝΤ, αλλά αποτράπηκαν την τελευταία στιγμή, χωρίς να διευκρινίζεται ο λόγος που τελικά αυτοί οι «γενναίοι» εκπρόσωποί μας δεν υπάκουσαν στη συνείδησή τους που τους έλεγε τάχα να ψηφήσουν «ναι» για το καλό της πατρίδας βεβαίως βεβαίως, αλλά τελικά πείστηκαν να ψηφίσουν «όχι».
Ακόμα διαβάζουμε για τακτικές που θα δούμε να εκτυλίσσονται το επόμενο χρονικό διάστημα. Ότι δηλαδή αυτοί οι δέκα περίπου βουλευτές (με το συνειδησιακό πρόβλημα ντε..), αλλά και διάφορα άλλα τελειωμένα και φθαρμένα κομματικά στελέχη, θα αρχίσουν ένας ένας να διαφοροποιούνται για να αποσταθεροποιούν, με τον τρόπο αυτό, τη Νέα Δημοκρατία και τον Αντώνη Σαμαρά. Διαβάζουμε για προβλήματα που θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν στο Συνέδριο του κόμματος. Διαβάζουμε για «περίεργες» δημοσκοπήσεις που θα κυκλοφορήσουν στο προσεχές διάστημα, για ιδιαίτερη μεταχείριση από τα ΜΜΕ της κρατικοδίαιτης ολιγαρχίας κ.λ.π.
Εμείς εκείνο που έχουμε να πούμε είναι ότι, ανυπομονούμε να δούμε αυτό το καινούργιο κόμμα. Θα έχει πολύ πλάκα.
Δεν θα είναι απλά ένα κόμμα δοσίλογων, αλλά εκεί θα δούμε να στοιβάζονται τα απομεινάρια της οικογενειοκρατίας και των μηχανισμών της, που διέλυσε ο κόσμος της Νέας Δημοκρατίας στις τελευταίες εσωκομματικές εκλογές.
Θα δούμε, στις αρχές του 21ου αιώνα να ανατέλλει στην Ελλάδα, ένα ακόμα κόμμα Κληρονομικής Δημοκρατίας.
Μπράβο.
Ελλάδα έτσι να προχωρήσεις. Έχεις μέλλον.  

ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Σχόλια