Ήρθε, η ώρα, του Καραμανλή ;;


Η "ώρα του Καραμανλή" φαίνεται να έχει έρθει στη ΝΔ, καθώς σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της Real News ο Σαμαράς δέχεται εισηγήσεις από κορυφαία στελέχη της ΝΔ να κοπεί ο “ομφάλιος λώρος” με τον πρώην πρωθυπουργό.

Ορισμένοι μάλιστα ζητούν ευθέως να μη συμπεριληφθεί το όνομά του στα ψηφοδέλτια του κόμματος στις επόμενες εκλογές.
Στο γραφείο του Αντώνη Σαμαρά – σύμφωνα με τη Real News – υπάρχει εισήγηση που αναφέρει: “Δυστυχώς ο πρώην πρωθυπουργός διαχειρίζεται θλιβερά την πραγματικότητα. Ή θα πρέπει σαν το Γ. Σουφλιά να δηλώσει αποχή από την πολιτική ή θα έπρεπε σαν τον Κ. Μητσοτάκη να κάθεται στα πρώτα έδρανα της Βουλής”. Η εισήγηση φέρεται να ανήκει σε κορυφαίο στέλεχος της παράταξης.
“Ο Κ. Καραμανλής με τη σιωπή του εμπεδώνει την πεποίθηση ότι ευθύνεται η ΝΔ για το σημερινό αδιέξοδο, μειώνει τα δικά μας περιθώρια στήριξης και δυσκολεύει το κόμμα να τραβήξει μπροστά” αναφέρει σημείωμα από στέλεχος, που επίσης έχει σταλεί στον κ. Σαμαρά, σύμφωνα με την εφημερίδα.
Ο Κ. Καραμανλής μπαίνει όλο και περισσότερο στο στόχαστρο της πολιτικής ζωής και της κοινής γνώμης, ειδικά μετά την κατάθεση Μαντέλη στην Εξεταστική για το Βατοπέδι - πέραν των όποιων αναταράξεων φέρει η Εξεταστική για την Οικονομία στην αναζήτηση ευθυνών για τη σημερινή οικτρή κατάσταση της χώρας.
Η πρώην αρμόδια αξιωματούχος του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης κατονομάζει τρεις κορυφαίους υπουργούς της κυβέρνησής του και τον στενό του συνεργάτη κ. Αγγέλου. Στην ουσία η κατάθεσή της περιγράφει ανθρώπους που κίνησαν τα νήματα στην υπόθεση των ανταλλαγών που ζημιώσε με δισεκατομμύρια το δημόσιο.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα: http://taxalia.blogspot.com/2010/05/blog-post_3473.html#ixzz0ojz23cTn

Σχόλια