Τετάρτη, 12 Μαΐου 2010

Υπάρχει η Ελλάδα των πολλών που "πεινάνε" και η άλλη Ελλάδα των λίγων και Αρεστών !!!

Ο κοσμάκης πεινάει, οι περικοπές στους μισθούς και τις συντάξεις είναι μια σκληρή και αβάσταχτη πραγματικότητα.
Από ότι όμως φαίνεται οι υπουργοί και οι "ημέτεροι" δεν δείχνει να επηρεάζονται, εφαρμόζουν την δική τους πολιτική και τακτοποιούν με διάφορες μεθοδεύσεις τα "δικά" τους παιδιά...
Με 2 αποφάσεις τα Υπουργεία Άμυνας και Εσωτερικών Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, ούτε λίγο ούτε πολύ επιβαρύνουν με 260 χιλ. ευρώ τον προϋπολογισμό.
110 χιλ. ευρώ για υπερωριακές εργασίες μέχρι και 3 ώρες την ημέρα σε υπηρεσίες του υπουργείου Εσωτερικών. Αναφέρει δε όπως θα δείτε πιο κάτω το ΦΕΚ ότι, ο αριθμός του εμπλεκόμενου προσωπικού μπορεί να αυξάνεται!!!
Στο Άμυνας 150 χιλ.ευρώ επιβάρυνση στον προϋπολογισμό για δημοσιογράφους διευθυντές με 2600 ευρώ και "απλούς" δημοσιογράφους.
Επειδή όμως το ΦΕΚ μιλάει για επιβάρυνση του προϋπολογισμού, άρα μιλάμε για πρόσθετη δαπάνη, δηλαδή νέες θέσεις !!!!

Υπάρχει η Ελλάδα των πολλών που "πεινάνε" και η άλλη Ελλάδα των λίγων και Αρεστών !!!


ΔΕΙΤΕ το σχετικό  ΦΕΚΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.