Πέμπτη, 6 Μαΐου 2010

Αλαλούμ παντού, άλλα αντί άλλων. Τι να πει κανείς;

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
"Η παρακολούθηση υλοποίησης του Προγράμματος Σταθερότητας και Ανάπτυξης.
Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, με εντολή του Πρωθυπουργού, παρακολουθεί την υλοποίηση του Προγράμματος Σταθερότητας και Ανάπτυξης.
Η παρακολούθηση υλοποίησης των μεταρρυθμίσεων που περιλαμβάνονται στο Πρόγραμμα Σταθερότητας και Ανάπτυξης πραγματοποιείται συστηματικά από το Γραφείο του Αντιπροέδρου με τη λειτουργία του Συστήματος Παρακολούθησης Δράσεων του Προγράμματος Σταθερότητας και Ανάπτυξης.Οι προωθούμενες μεταρρυθμίσεις έχουν κωδικοποιηθεί σε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, το οποίο ακολουθούν τα Υπουργεία, στα πλαίσια της υλοποίησης του Προγράμματος Σταθερότητας και Ανάπτυξης. Το χρονοδιάγραμμα αυτό είναι το παράρτημα Δ “Χρονοδιάγραμμα Προγράμματος Μεταρρυθμίσεων” του Προγράμματος Σταθερότητας και Ανάπτυξης......"

Αυτό που μόλις διαβάσατε είναι απόσπασμα Δελτίου τύπου του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης σχετικά με την παρακολούθηση υλοποίησης του Προγράμματος Σταθερότητας και Ανάπτυξης.
Το πλήρες δελτίο από την ιστοσελίδα του Αντιπροέδρου  ΕΔΩ
Προσέξτε τώρα, το ίδιο δελτίο τύπου δημοσιεύθηκε και από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ)
Διαβάστε το ΕΔΩ

Όμως το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι στην δημοσίευση του ΑΠΕ και στο τέλος του δελτίου τύπου, υπάρχει το πιο κάτω "ξεκάρφωτο" και περίεργο κείμενο !!!!
(Το βάλαμε σε Φώτο γιατί μπορεί και να το σβήσουν)Τώρα τι εννοεί ο "ποιητής", για ποιο μήνυμα μιλάει, τι απόρρητα και μπούρδες τσαμπουνάει, τι αποδέκτες και αποστολείς είναι αυτοί;
Γιατί όλα αυτά τα "άσχετα" πρέπει να περνάνε στο διαδίκτυο, ποιος διαβάζει στο ΑΠΕ το τι δημοσιεύεται, είναι ένα θέμα....
O Θεός και η ψυχή τους.....
Αλαλούμ παντού, άλλα αντί άλλων, τι να πει κανείς;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.