Τετάρτη, 5 Μαΐου 2010

Όποιος θέλει έρχεται, τα "αρπάζει" και φεύγει.. 'Ετσι χωρίς πρόγραμμα

Σύμφωνα με άρθρο των Fianacial Times (FT) φαίνεται ότι έκλεισε η συνφωνία με την εταιρεία Lazard.
Σύμφωνα με τους FT, η Lazard επιβεβαιώνει ότι προσελήφθη από την Ελληνική κυβέρνηση για την παροχή χρηματοοικονομικών υπηρεσιών.
Στο άρθρο, ο Παπακωνσταντίνου φέρεται να δήλωσε ότι η Lazard, θα παρέχει γενική οικονομική υποστήριξη και διευκρίνισε ότι αυτό δεν περιλαμβάνει αναδιάρθρωση χρέους.

Σχόλιο:

Η Lazard είναι γνωστή στην Ελλάδα (πώληση Ολυμπιακής σε MARFIN), αλλά και στο εξωτερικό με την εμπλοκή της στην κρίση της Αργεντινής και αλλού...

Αυτό το γενική οικονομική υποστήριξη, γιατί δεν μου αρέσει καθόλου.Δεν μας είπε όμως ο Παπακωνσταντίνου, πόσα θα "πάρει" η Lazard και γιατί την χρειαζόμαστε;

Έχουμε γίνει "αποικία" ξένων εταιρειών και συμφερόντων...

Ποιος κάνει κουμάντο ποιος είναι το αφεντικό σε αυτή τη χώρα;

Όποιος θέλει έρχεται, τα "αρπάζει" και φεύγει.. 'Ετσι χωρίς πρόγραμμα !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.