Παρασκευή, 7 Μαΐου 2010

Έλληνες μην Παραδώσετε τα "Όπλα" : Alex Jones

H δημοσιογράφος Helen Skopis, απ' την Αθήνα, ζητάει τις απόψεις του Άλεξ Τζόουνς για την οικονομική κρίση της Ελλάδος. Οι απαντήσεις του σημαντικές και αποτυπώνουν πολλές αλήθειες. ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ συνέντευξη!
Δείτε τα 2 συγκλονιστικά VIDEO, με Ελληνικούς υπότιτλους, του Alex Jones:

Έλληνες μην Παραδώσετε τα "Όπλα"
Ο Κοιμώμενος γίγαντας αρχίζει να ξυπνάει.... 

Να κυριαρχήσετε στα ΜΜΕ, να προωθήσετε εναλλακτικά ΜΜΕ..
ΘΑ πρέπει σταδιακά να πάρετε την χώρα σας πίσω, να παραπεμφθούν στα δικαστήρια όσοι κυβερνητικοί βοήθησαν τις δυνάμεις οικονομικής κατοχής.
Έχετε μια κυβέρνηση "μαριονέτα", που προδίδει το Ελληνικό έθνος...
Πάρτε πίσω την κυβέρνησή σας και διώξτε τους ξένους τραπεζίτες2 σχόλια:

  1. Καθιστική διαμαρτυρία την Κυριακή στο Σύνταγμα
    http://axinosp.blogspot.com/2010/05/blog-post_6204.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ? ΓΙΑΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΙ ΤΗ ΝΟΣΟΚΟΜΙΑΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.