Κύριε Παπακωνσταντίνου, γιατί δεν στείλατε τον ΣΔΟΕ στην κα Γκερέκου επί 7 μηνές;

Δημοσιεύθηκε από olympiada
Το κορυφαίο πρωτοσέλιδο του Πρώτου Θέματος,ήταν αυτό που φέρνει στο φως την πρωτοφανή συγκάλυψη του σκανδάλου των 5,5 εκατομυρίων στην υπόθεση Βοσκόπουλου – Γκερέκου.
Σημειολογικά δε, το ποσό των 5,5 εκατομυρίων μας ανασύρει την γνωστή υπόθεση του εκδότη της ίδιας εφημερίδας για το οποίο ο τ. συνέταιρος του ούρλιαζε για τον ΣΔΟΕ και τον Κλαδά!
Η έγκριτη εφημερίδα όμως ανοίγει τους ασκούς του αιόλου για το νυν ΥΠΟΙΚ κύριο Παπακωνσταντίνου! Βλέπετε, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα το ΥΠΟΙΚ στέλνει το ΣΔΟΕ σε ΡουσόπουλοΒουλγαράκη (που σημειωτέον έχουν ήδη ανοιχθεί οι λογαριασμοί τους εδώ και μήνες λόγω των εξεταστικών!!)
Και ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΙ τον ΣΔΟΕ στο ζεύγος Γκερέκου – Βοσκόπουλου εδώ και 7 μήνες, παρότι ο εξ’ απορρήτων του Κου Παπακωνσταντίνου ήταν στην επιτροπή εφοριακών που το 2006 επέβαλλαν πρόστιμο στο Βοσκόπουλο για την ίδια υπόθεση.
Ναι, ο κύριος Γ. Χατζάκης, ένας εξαίρετος επιστήμονας γνωρίζει το θέμα πολύ καλά και είναι διευθυντής εσόδων του υπουργείου Οικονομίας, και  εξ απορρήτων του υπουργού κυρίου Παπακωνσταντίνου!
Είναι λοιπόν άξιο απορίας πως αυτή η υπόθεση συγκαλύπτεται εδώ και 7 μήνες από το υπουργείο, αφού τα 5,5 εκ. είναι ένα κολοσσιαίο ποσό, που ο κύριος Χατζάκης σίγουρα θα είχε ενημερώσει τον αρμόδιο υπουργό!
Σίγουρα λοιπόν πρόκειται για συγκάλυψη σκανδάλου. Δε μπορεί να εγκαλούμε τον Ρουσσόπουλο για το Βατοπαίδι επειδή “πήγαινε μία φορά τον χρόνο άρα έπρεπε να γνωρίζει” ή τον Βουλγαράκη επειδή “δέχτηκε ότι δεν ήταν αρχαιολογικός χώρος η έκταση” όταν το έχει δεχτεί και ο ίδιος ο Γερουλάνος με την υπογραφή του! Δε μπορούμε πλέον να κυνηγάμε φαντάσματα όταν οι ίδιοι ερεύνησαν 7.100 λογαριασμούς για το Βατοπαίδι και δεν βρήκαν τίποτα. Στην εξεταστική έψαξαν τα πάντα και δεν κατάφεραν να βρούνε ΟΥΤΕ ΜΙΑ συναλλαγή στην υπόθεση Βατοπαιδίου. Επιπλέον υπάρχουν και δύο αθωωτικές αποφάσεις για τις ανταλλαγές.
Από την άλλη, έχουμε 5,5 εκατομύρια ΖΕΣΤΑ τα οποία ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ μέσα από το ΥΠΟΙΚ (το ποιός, ας το βρει ο εισαγγελέας).
Από την άλλη, έχουμε την τεράστια “σύμπτωση” με τα 5,5 ΖΕΣΤΑ εκατομύρια του “κομιστή” που συγκάλυψε ο “κακός Κλαδάς” της δεξιάς, αλλά πάλι το ΥΠΟΙΚ εδώ και επτά μήνες δεν έκανε τίποτα γι’ αυτή την υπόθεση που ήταν από τα προεκλογικά ΚΑΤΗΓΟΡΩ προς τη Νέα Δημοκρατία. Μήπως εντέλει το ΥΠΟΙΚ έχει κάποια ταρίφα;
ΟΠΟΙΟΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ 5,5 ΕΚ. ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ μέχρι να τον καρφώσουν τα Blogs;
Έχουμε και σπαρταριστή συνέχεια…

Σχόλια

  1. Το απόλυτο κύκλωμα των εφοριακών ΚΑΝΕΙΣ ούτε μπορεί να το αγγίξει ούτε και το αναφέρουν. Προϊστάμενοι εφοριών αγοράζουν σπίτια και οικόπεδα εκατομμυρίων ευρώ, ακόμη και αυτές τις ημέρες. Αλλά όλοι ασχολούνται μόνο με τους βουλευτές (όχι βέβαια ότι δεν τους αξίζει).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.