Τρίτη, 4 Μαΐου 2010

Η ατζέντα της 4/5/2010

Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου (10:00:00 ) Πρόγραμμα Κ.Παπούλια:
- Στις 13:00:00 θα δεχθεί τον Γ. Καρατζαφέρη
-Στις 14:00:00 θα δεχθεί την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία
Συλαλλητήριο ΑΔΕΔΥ (12:00:00)
Παρουσίαση του Φεστιβάλ "Βόλος-Μεσογειακή πόλη 2010"
(12:00:00 ξενοδοχείο "Μουσείο")
Συνεδρίαση του Διοικητικού Συνεδρίου της ΕΝΑΕ (13:00:00 )
Ο Πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου, θα συναντηθεί με τον Υπουργό Εξωτερικών της Αιγύπτου, Ahmed Aboul Gheit (17:30:00 )
Συνάντηση ΑΝΥΠΕΞ Δ. Δρούτσα με ΥΠΕΞ Αιγύπτου (18:00:00 )
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκδοτών και Βιβλιοπωλών, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 50 ετών από την ίδρυσή της, απονέμει τιμητικές διακρίσεις σε εκδότες και βιβλιοπώλες - Ομιλίες από: Κ. Γεωργουσόπουλο, Δ. Παντερμαλή, Γ. Αρσένη, Απ. Κακλαμάνη (18:30:00 Μουσείο Ακρόπολης)
Θεσσαλονίκη

ΑΠΘ- Συνέντευξη Τύπου πρυτανικού σχήματος "Το Αριστοτέλειο για την Παιδεία και την Κοινωνία" (12:00:00 )
Συνέντευξη Τύπου Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων Θεσσαλονίκης (Ο.Β.Σ.Θ.) και Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Εμπόρων Θεσσαλονίκης (Ο.Ε.Ε.Θ), στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (Πλ.Μοριχόβου 1 - Λαδάδικα, 5ος όροφος), προκειμένου να παρουσιαστούν οι θέσεις των εκπροσώπων των εμπόρων - επαγγελματιών και βιοτεχνών της περιοχής για τα κυβερνητικά μέτρα λόγω κρίσης (12:00:00)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.