Δήλωση του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά για τη διαδικασία ανάδειξης Προέδρων Νομαρχιακής και Τοπικής Επιτροπής του κόμματος (30/05/10)


Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς ψήφισε, σήμερα, στο Δημαρχείο Κηφισιάς, για τη διαδικασία ανάδειξης Προέδρων Νομαρχιακής και Τοπικής Επιτροπής του κόμματος.
Αμέσως μετά, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Ένα μεγάλο και τολμηρό άνοιγμα στην κοινωνία, την κοινωνία τη δημιουργική, την κοινωνία που μας δίνει το δικαίωμα να πιστέψουμε και να κάνουμε πράξη την ανανέωση, έγινε, σήμερα, στο δρόμο μας προς το Συνέδριο.
Αφού η Νέα Δημοκρατία αποφάσισε να ανοιχτεί ως κόμμα και να προσφύγει στην κοινωνία, για να εκλέξει τον αρχηγό της, μετά τον Πρόεδρο της νεολαίας, σήμερα εκλέγει τον Πρόεδρο της κάθε Νομαρχιακής Επιτροπής και της κάθε Τοπικής της Επιτροπής.
Είναι μια πολύ μεγάλη ημέρα και είμαστε υπερήφανοι που είμαστε το μόνο κόμμα, που έχει προχωρήσει σε τέτοια διαδικασία ανοίγματος προς την Ελληνική κοινωνία».

Σχόλια

  1. ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ Α ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ ΣΚΑΦΙΔΑΣ ΜΟΥ ΚΡΑΤΗΣΑΝ 5ΕΥΡΟ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ 2 ΤΑ ΕΥΡΩ Η 5 ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ φίλε, 2 ευρώ είναι παντού το ποσό που πληρώνεις και μάλιστα με απόδειξη.
    Κακώς που σου κράτησαν 5 ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.