Αδιόρθωτοι...(2)

Όσο  περνά η ώρα και ανεβαίνουν αναρτήσεις σε blogs , σχολιάζουν "Αναγνώστες" , και "πληροφορούν" τα ΜΜΕ , τόσο περισσότερο φαίνεται ότι ΔΕΝ είναι μεμονωμένες προσπάθειες κάποιων  "Δημοκρατών" δημοσιογράφων να κάνουν διάχυση της ευθύνης .

Πολλά κομματικά blogs προσπαθούν να επιρρίψουν την ευθύνη του θανάτου των τριών συνανθρώπων μας στην διοίκηση της Τράπεζας και στον Πρόεδρο της Μ.I.G κ. Βγενόπουλο .

Αφήνουν υπονοούμενα για ελλείψεις πυρασφάλειας , στο κτήριο , για "Υποχρεωτική Εργασία" , των υπαλλήλων κλπ κλπ.
Είναι ΝΤΡΟΠΗ , την ώρα που δεν έχουν κηδευτεί ακόμα οι άτυχοι αυτοί άνθρωποι   , οι κομματικοί ινστρούχτορες να προσπαθούν να ελαφρύνουν τις ευθύνες των ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ διαχέοντας την ευθύνη σε άλλους.

Ακόμα και να μην είχε ΟΥΤΕ ένα πυροσβεστήρα το κτήριο , την φωτιά την ΈΒΑΛΑΝ συγκεκριμένα άτομα , που ανήκουν ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ιδεολογία.
ΔΕΝ ήταν πυρκαγιά εσωτερική για να ψάχνουμε αμέλεια.
ΑΝ είχε άδεια λειτουργίας η Τράπεζα είναι ΒΕΒΑΙΟ ότι είχε πάρει έγκριση πυρασφάλειας από την πυροσβεστική υπηρεσία όπως  προβλέπει ο νόμος.
ΑΝ δεν είχε , το πρόβλημα είναι της Ελληνικής πολιτείας που ΔΕΝ έλεγξε αν λειτουργεί νόμιμα ή όχι , αλλά ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ της Τράπεζας που παρανόμησε.
 ΦΤΑΝΕΙ πια το κομματικό συμφέρον.
Σας έχει ΣΙΧΑΘΕΙ ο κόσμος.

antilogos-gr

Σχόλια

  1. Καλά τους τάλεγε ο Βγενόπουλος ότι είναι θρασύδειλοι και απατεώνες οι Παγκαλοσηφουνάκηδες.
    Τα μπλόγκς των πρασινοφρουρών προσπαθούν σήμερα να μας πείσουν ότι φταίει ο Βγενόπουλος για το θάνατο των τριών υπαλλήλων του και όχι τα απάνθρωπα οικονομικά μέτρα του Παπαντρέου που κατέβασαν 200.000 ανθρώπους στο κέντρο της Αθήνας.
    Μωραίνει ο κύριος . . .
    Ειλικρινά πιστεύουν ότι ο κόσμος είναι τόσο ηλίθιος;
    Ούτε μιά συγνώμη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.