Παρασκευή, 7 Μαΐου 2010

“Ποιος εξέδωσε το περιβόητο ομόλογο που λήγει στις 19/5;”


“ΗΜΕΡΟΜ. ΕΚΔΟΣΗΣ 19/5/2000
GR0124011454
ΗΜΕΡ. ΛΗΞΗΣ 19/5/2010
ΤΟΚΟΜΕΡΙΔΙΟ 6,00%
ΑΞΙΑ (ΔΙΣΕΚ. ¤) 8,466″“Καλά, ο Παπανδρέου και ο Παπακωνσταντίνου έχουν βάλει σαν deadline για την επιβίωση ή την πτώχευση της χώρας την αποπληρωμή του ομολογου λήξης 19/5. Μόνο που δεν τους ρωτάει κανείς, ποτε και ποιός εξέδωσε το συγκεκριμένο ομόλογο? Δες τε παρακάτω. Στίς 19/5/2000 εκδόθηκε 10ετές ομόλογο ύψους 8,466 δισεκ. ευρω. Ποιός ηταν πρωθυπουργός τότε? Μήπως ο… Σημίτης που οι σοσιαλιστές μας παρουσιάζουν ως εναν απο τους καλύτερους πρωθυπουργούς που πέρασαν κατα τα χρόνια της μεταπολίτευσης? Με τα λεφτά που πήρε απο την έκδοση αυτού του ομολόγου μας έκανε πολιτική και το επαιζε σπουδαίος ο κύριος και το κόμμα του… Και επειδή για κάθε νόσο και πάσα μαλ@@@ βαράμε τον Καραμανλή, είναι καιρός να αρχίσουμε να βλέπουμε την ρεαλιστική όψη των πραγμάτων απομυθοποιόντας κάποιους και αποδίδοντας τα του Καίσαρος των Καίσαρι…”

olympia.gr

1 σχόλιο:

  1. ΤΑ ΕΥΡΟ ΤΟΥ ΟΜΟΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΣΕ ΕΡΓΑ .ΛΙΜΑΝΙΑ ,ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ .ΕΓΝΑΝΤΙΑ ,ΡΙΟ -ΑΝΤΙΡΙΟ Κ.Λ.Π.
    ΤΑ ΕΥΡΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΛΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΣΙΚΑ, ΠΟΥ ΠΥΓΑΝΕ ΡΕ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.