Ποιοί απο το ΠΑΣΟΚ πήραν τα 10.000.000;

Ο κ. Μαντέλης, σε μια επίδειξη θράσους, ισχυρίστηκε ότι πήρε μόνον 200.000 γερμανικά μάρκα. Κι αυτά τα βάφτισε –άκουσον, άκουσον– προεκλογικές «χορηγίες»! Ωστόσο, δεν είχε το θάρρος να αποκαλύψει ποιος πήρε τα άλλα, δεκάδες εκατομμύρια, τα οποία, ως άφησε να εννοηθεί, πήγαν στις τσέπες άλλων συναδέλφων του, ενώ αυτός «πιάστηκε κότσος».
 ΚΙ ΟΜΩΣ, όπως γράφει ο Ελεύθερος Τύπος, την περίοδο 1998-2000, οπότε ο επίμαχος τραπεζικός λογαριασμός Μαντέλη δέχθηκε δύο εμβάσματα, η Siemens προώθησε μίζες για την Ελλάδα ύψους 23 εκατ. μάρκων (σχεδόν 12 εκατ. ευρώ).
Πού πήγαν αυτά;
Εάν το ΠΑΣΟΚ δεν αρέσκεται μόνον στα φτηνά επικοινωνιακά τρικ, καλό είναι να βγει δημόσια στον ελληνικό λαό και να παραδεχθεί τις ευθύνες του.

Σχόλια

  1. δηλαδή τα στελέχη και τα ταμεια της ΝΔ δεν ποτίστηκαν από τη Siemens? Εδώ το παρακράτος του τότε καταλληλότερου φυγάδευσε τους Χριστοφοράκο και Καραβέλα. Ειδικά ο δεύτερος το είχε δηλώσει εξερχόμενος του Ανακριτικού γραφείου στην Ευελπίδων: θα μιλήσω αν πιεστώ και θα χαθεί κόσμος μαζί μου. Σε ερωτηση των δημοσιογράφων σε ποιόν πολιτικό χώρο απευθύνεται δήλωσε απερίφραστα: της Νέας Δημοκρατίας!!! Την επόμενη ημέρα ο Καραβέλας είχε κάνει φτερά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.