Μήπως να ασχοληθείτε με τα spreads;;;

Γ. Παπανδρέου: «Δεν ασχολούμαι με τα spreads»

(Την 12/04/2010)

«Εγώ δεν ασχολούμαι πια με τα spreads», ήταν η κατηγορηματική απάντηση του κ. Γ. Παπανδρέου όταν ρωτήθηκε χθες από δημοσιογράφους στη Λευκωσία σχετικά με τις εξελίξεις στις αγορές, έπειτα από την προχθεσινή αποσαφήνιση του μηχανισμού στήριξης από το Εurogroup.
Αυτό δήλωσε πριν λίγες μόνο μέρες ο Πρωθυπουργός από την Λευκωσία.
Προφανώς (εκ του αποτελέσματος...) ίσως  πρέπει να αρχίσει να ασχολείται με τα Spreads μήπως και πέσουν κάτω από τις 400 μονάδες όπου καθιστούν τον δανεισμό αδύνατο από την αγορά.
Αν δεν είναι αυτό (στην παρούσα συγκυρία) η σπουδαιότερης σημασίας προτεραιότητα  για την Ελλάδα δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο πιο σημαντικό που να πρέπει να απασχοληθεί ο υπεύθυνος Πρωθυπουργός .

Εξ άλλου ο κ. Παπανδρέου είχε δηλώσει ότι κύριο μέλημα της κυβέρνησης είναι η οικονομία...

Σχόλια

  1. Όσο ο ΓΑΠ έχει τα κανάλια μαζί του ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ. Το πασόκ θα ταλαιπωρεί το λαό και θα λέμε και ευχαριστώ.
    Πχ. τους προσεχείς μήνες το πασόκ θα κάνει αθρόες εκποιήσεις της ακίνητης περιουσίας του δημοσίου, ταμείων και άλλων κρατικών φορέων, ΚΟΨΟΧΡΟΝΙΑ βέβαια.
    Αμέσως μετά το κράτος θα πτωχεύσει και τα ταμεία θα μείνουν εντελώς στεγνά. Οσοι είναι κάτω από 50 ετών δεν θα πάρουν ποτέ σύνταξη.
    Ο ΓΑΠ θα "τελειώσει" πολιτικά μόνο όταν δεν έχει τίποτε άλλο να "ταίσει" τους φαταούλες καναλάρχες (και τους πολυάριθμους επιχειρηματίες φίλους τους) ή εάν αυτοί τσακωθούν στη μοιρασιά.
    Μετά θα πάει και αυτός στο σπίτι του αλλά θα είναι πιά αργά.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΣΥΝΤΕΛΕΣΘΕΙ.
    Η μοναδική πιθανότητα για να μη συμβούν αυτά είναι να επαναστατήσει ο κόσμος και να έχουμε καινούργια "πολυτεχνεία" στύλ 1973.
    Δεν το βλέπω όμως.
    Ο Ελληνικός λαός βρίσκεται σε χειμερία νάρκη εδώ και 30 χρόνια.
    (Πεθαίνω για ολυμπιακό, μπεμβέ, τζούλια και βανδή).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.