Πέμπτη, 15 Απριλίου 2010

Γερμανοί Καθηγητές μας λένε : " NEIN"....

O καθηγητής Karl Albrecht Schachtschneider του πανεπιστημίου "Erlangen-Nürnberg", έδωσε σήμερα συνέντευξη στο CNBC .

Ο Schachtschneider είναι ένας από μια ομάδα καθηγητών, που προετοιμάζονται για την εναντίωση τους στο Γερμανικό συνταγματικό δικαστήριο, σε περίπτωση ενργοποίησης του μηαχανισμού βοήθειας της Ελλάδας.  
Η ομάδα των καθηγητών πιστεύουν ότι τέτοια συμφωνία, παραβιάζει το άρθρο "μη δανεισμού" της συνθήκης της Ε.Ε.
"Η Ελλάδα πρέπει να αφήσει το euro group, το κοινό νόμισμα  και να επιστρέψει στο δικό της νόμισμα. 
Τότε η Ελλάδα θα πρέπει να υποβαθμίσει το νόμισμα της, ώστε να αποκτήσει την ικανότητα ανταγωνισμού της οικονομίας της, πρόσθεσε ο Schachtschneider.

Δείτε στο videoπου ακολουθεί την πλήρη συνέντευξη στο CNBC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.