Τετάρτη, 14 Απριλίου 2010

Δάνειο μέσω KfW, για να αποφύγουν την έγκριση του Ελληνικού πακέτου υποστήριξης από το Γερμανικό κοινοβούλιο ;;

Δείχνει να επιβεβαιώνεται το άρθρο μας Oι Γερμανοί "ξανάρχονται" μέσω της Τράπεζας "KfW";;   στο οποίο, στις 26 Φεβ. 2010, αναφέραμε :
"Η Γερμανία εξετάζει την αγορά ελληνικών ομόλογων αξίας 5 δισεκατομμυρίων ευρώ, μέσω της  κρατικής γερμανικής τράπεζας  KFW.  Οι κινήσεις που φέρεται να ετοιμάζει η KFW, αποτελούν μέρος του ευρωπαϊκού σχεδίου βοήθειας προς την Ελλάδα, ύψους 25 δισ. ευρώ ανέφεραν οι τέσσερις βουλευτές που θέλησαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους"

Χθές και σύμφωνα με την Deutsche Welle στο άρθρο  Προβλήματα στη Γερμανία για το ενδεχόμενο παροχής οικονομικής βοήθειας στην Ελλάδα   επανέρχεται το θέμα της KfW, λόγω αντιδράσεων των Γερμανικών κομάτων

"Αντίθετη άποψη εκφράζουν οι Σοσιαλδημοκράτες. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος για θέματα δημοσιονομικών Κάρστεν Σνάιντερ, σε δηλώσεις του προς τους Financial Times της Γερμανίας (FTD) εκτιμά από την πλευρά του ότι η Γερμανία θα πληρώσει ακριβά αυτή την υπόθεση, προβλέποντας ότι και το Βερολίνο θα κληθεί μελλοντικά να πληρώσει υψηλότερα επιτόκια για τον δανεισμό του. Πλήρη ενημέρωση της βουλής για το ενδεχόμενο παροχής οικονομικής βοήθειας στην Ελλάδα ζητά επίσης μέσω της FTD ο εκπρόσωπος των Φιλελευθέρων Όττο Φρίκε. Ο λόγος είναι πληροφορίες της εφημερίδας ότι η γερμανική κυβέρνηση ενδέχεται να βοηθήσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες την Ελλάδα μέσω της κρατικής αναπτυξιακής τράπεζας KfW, παρακάμπτοντας το κοινοβούλιο"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.