Σάββατο, 17 Απριλίου 2010

" H Ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία, φαίνεται να προτιμάει τον Ελληνικό εναέριο χώρο, έναντι του Τουρκικού" ;;;

Experts:
 Israeli Air Forces likely to prefer Greek airspace than Turkish one

Σύμφωνα με άρθρο του Τrend News  " H Ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία, φαίνεται να προτιμάει τον Ελληνικό εναέριο χώρο, έναντι του Τουρκικού".
Αυτό προέκυψε μετά την άρνηση της Τουρκίας, να διαθέσει τον εναέριο χώρο της στο Ισραήλ, για εκπαίδευση και ασκήσεις.

"Tώρα ψάχνουμε για μα περιοχή να πετάξουμε" λένε εκπρόσωποι της Ισραηλινής Αεροπορίας.

"Η Ελλάδα είναι πιο κοντά στο Ισραήλ από την Τουρκία, αλλά δεν είναι γνωστό άν οι Έλληνες θα συμφωνήσουν με το Ισραήλ επί του θέματος", αναφέρει το άρθρο.


Διευκρίνιζεται ότι το ίδιο άρθρο αναδημοσιεύθηκε και στον Τουρκικό τύπο " Turkish Weekly  "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.