Παρασκευή, 23 Απριλίου 2010

H Ελληνική Οικονομική τραγωδία..."κατασκευασμένη" κρίση από την Wall Street

Δείτε το σημερινό συγκλονιστικό VIDEO του "AlJazeera English" ...
Aκούστε τι λένε οι καλεσμένοι για το θέμα του χρέους και του σκανδάλου της Goldman Sachs.

Ιδιαίτερα καυστικός είναι ο Μax Keiser, ο οποίος μιλάει για οικονομική τρομοκρατία στο  (08:25 και μετά το 13:00).  Αναφέρει επίσης ότι πρέπει να γίνει δημοψήφισμα για το ΔΝΤ όπως έγινε στην Ισλανδία, πρέπει να αλλάξει η κυβέρνηση και να γίνουν εκλογές !!!

Μιλάει για κατασκευασμένη κρίση από την Wall Street και αναφέρεται σε Ελεγχόμενη δολοφονία του ελληνικού "Βond market"...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.