Να επαναδιαπραγματευτούμε τα χρέη μας, ξεκινώντας από την Goldman Sachs..

Το στέλεχος της  Goldman Sachs Nielsen, σύμφωνα με άρθρο του Εconomic Τimes μας δίνει και συμβουλές.

Η Ελλάδα λέει ο εκπρόσωπος της Goldman Sachs, πρέπει να εθελοντικά να επαναδιαπραγματευθεί το τεράστιο χρέος της, στους επόμενους μήνες πριν διογκωθεί και γίνει ακόμη μεγαλύτερο τον επόμενο χρόνο.
Δεν νομίζω ότι είμαστε στην φάση που η Ελλάδα θα οδηγηθεί σε αναγκαστική αναδιοργάνωση χρέους, αλλά θα περίμενα κινήσεις της κυβέρνησης για ρυθμίσεις επανατακτοποίησης του χρέους, μέσα στους επόμενους μήνες για την πληρωμή των δανείων του 2011-2014, είπε ο Nielsen.

Ξεκάθαρα ένα πολυετές πακέτο διάσωσης συνδυασμένο με εθελοντική αναδιοργάνωση του χρέους, θα μπορούσε να δημιουργήσει μεγάλη ανάσα για την κυβέρνηση, ώστε να κάνει τις απαιτούμενες μεταρρυθμίσεις.
Η Ε.Ε και το ΔΝΤ έχουν δημιουργήσει ένα τριετές "stand-by" πακέτο δανείου αξίας  45 δις ευρώ. Ο Nielsen ανέφερε, ότι το μέγεθος των απαιτούμενων ρυθμίσεων, δεν μπορεί να αποδώσει σε 3 χρόνια και ότι ένα δεκαετές πρόγραμμα θα ήταν πιο ρεαλιστικό.

Σχόλιο:
Η Goldman Sachs μας κατέστρεψε και μας έφερε στο χείλος του γκρεμού, με την "εθελοντική" πάντα βοήθεια της κυβέρνησης Σημίτη και Παπανδρέου, που δεν αντέδρασε άμεσα και αποτελεσματικά στην σπέκουλα.
Δεν φτάνει λοιπόν που μας κατέστρεψε η Goldman Sachs, έρχεται να μας δώσει τώρα και μαθήματα-συμβουλές....
Δωρεάν, αφού έχουμε πληρώσει και ακόμα τους πληρώνουμε.

Να μην πάρετε φράγκο από το υπόλοιπο του χρέους κ. Nielsen, αλλά ποιος έχει σε αυτή την κυβέρνηση τα κότσια να το κάνει ;;;
Να επαναδιαπραγματευτούμε τα χρέη μας κ. Nielsen, ξεκινώντας από την Goldman Sachs..

Σχόλια