Δευτέρα, 19 Απριλίου 2010

Συνάντηση Σαμαρά - Παπαμιμίκου

Δευτέρα, 19 Απριλίου 2010
    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
   Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς δέχθηκε στα κεντρικά γραφεία του κόμματος το νέο πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ κ. Ανδρέα Παπαμιμίκο.
    Μετά τη συνάντηση, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έκανε την ακόλουθη δήλωση:
    ΑΝΤ. ΣΑΜΑΡΑΣ: Την κρίση του πολιτικού συστήματος και την αναξιοπιστία των πολιτικών κομμάτων εμείς την αντιμετωπίζουμε με ανατροπές μέσα στο ίδιο το κόμμα μας. Αυτό που τολμήσαμε για το κόμμα, το κάναμε πράξη και με τη Νεολαία.
    45.000 νέα παιδιά έβγαλαν τον καινούργιο πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ.
    Θέλω να συγχαρώ και τον Ανδρέα και τους ανθυποψηφίους του για μια καταπληκτική, πολλών εβδομάδων, περιπέτεια προς το αύριο, η οποία, είμαι σίγουρος ότι θα βγάλει τα καλύτερα αποτελέσματα και την πιο δυνατή ελπίδα για τα νέα τα παιδιά.

    Συγχαρητήρια, πραγματικά.
    ΑΝΔΡ. ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΣ: Σας ευχαριστώ πολύ.
    ΑΝΤ. ΣΑΜΑΡΑΣ: Και συγχαρητήρια απ' όλους.

Δείτε και σχετικό VIDEO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.