Τετάρτη, 21 Απριλίου 2010

Πόσο πιο κάτω θα κυλήσουν τα πρωτοσέλιδα;;;

Προσωπική μου άποψη : Έχουν ακόμα πολλή κατηφόρα...

Δεν είναι δυνατόν να βγαίνουν σήμερα τα ΝΕΑ με αυτό το πρωτοσέλιδο και να περιμένουν να γίνουν πιστευτοί !!!

Τι κόκκινες γραμμές και παραμύθια της Χαλιμάς αραδιάζετε ;;;
Το ΟΧΙ (επί πέντε ...) με κεφαλαία που βάζετε κύριοι των Νέων που θέλετε να αφήσει  την εντύπωση ότι ο Πρωθυπουργός βάζει ΤΕΡΜΑ στις απαιτήσεις του Δ.Ν.Τ , λέγοντας "Ώς εδώ",  ενώ γνωρίζετε ότι κάτι τέτοιο ΔΕΝ ισχύει...
Δεν βάζετε ειδήσεις πρωτοσέλιδο αλλά παραπλανείτε τους αναγνώστες σας ηθελημένα , ενώ συγχρόνως καλύπτεστε για μελλοντικές εξελίξεις βάζοντας με μικρά γράμματα την φράση "μέσα στο 2010"...
Ξεχάσατε ότι πρίν λίγες μέρες ο Υπουργός Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου έστειλε επιστολή στο Δ.Ν.Τ για να πληροφορηθεί "Πέστε μας τί μέτρα θέλετε (να τα πάρουμε...);;;" .
Η νομίζετε ότι χωρίς συνεννόηση με τον Πρωθυπουργό την έστειλε ;;;
Αυτού του είδους τα πρωτοσέλιδα διαβάζουν οι αγορές και δεν εμπιστεύονται ότι θα τηρηθεί το πρόγραμμα ανασυγκρότησης ανεβάζοντας έτσι τα Spreads.
Αφού άλλα τους λέμε στο εξωτερικό και άλλα στο εσωτερικό , λογικό να μην δείχνουν εμπιστοσύνη...
Με την δική σας δε βοήθεια , τα Spreads σήμερα έφθασαν (μέχρι τώρα...) τις 475 μονάδες...
Job "Well" Done...

Από: antilogos-gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.