Κυριακή, 11 Απριλίου 2010

Ακόμη ένας άνδρας έγινε μητέρα!

Είναι ο δεύτερος άντρας στον κόσμο μετά τον διάσημο πλέον Thomas Beattie που έμεινε έγκυος με εξωσωματική και έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο και πανέμορφο αγοράκι, κάνοντας τον σύζυγό του Thomas πανευτυχή!
Σύμφωνα με το site Tmz, η ευτυχής " μητέρα" ; "πατέρας"; λέγεται Scott Moore και όπως καταλάβατε πριν γίνει ο Scott ήταν γυναίκα!
Την πρωτιά έχει ο Thomas Beattie που γέννησε ένα αγοράκι τον Ιούλιο του 2007 με την μέθοδο της εξωσωματικής γονιμοποίησης.
Ο Scott -όπως και ο Beattie- υπήρξε γυναίκα που υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση αλλαγής φύλου. Ωστόσο, με την επέμβαση αυτή άλλαξαν μόνο τα εξωτερικά γεννητικά του όργανα που σημαίνει ότι η δυνατότητα τεκνοποίησης παρέμεινε ενεργή καθώς το υπόλοιπο αναπαραγωγικό σύστημα δεν πειράχτηκε.
Το νεογέννητο, πάντως είναι αξιολάτρευτο!
News It

Aπό: ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.