Παρασκευή, 16 Απριλίου 2010

Το απόλυτο μπάχαλο... Σκυταλοδρομία επιτροπών Ε.Ε και ΔΝΤ


Σύμφωνα με  συνέντευξη τύπου της Caroline Atkinson   ( ΙΜF Director, External Relations Department) : Στην Ελλάδα υπάρχει (από 7 Απρ.10) κλιμάκιο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, το οποίο έχει επαφές με στελέχη του υπουργείου Οικονομικών και παρέχει  «τεχνική βοήθεια» σε θέματα φορολογίας και κατάρτισης του προϋπολογισμού.
Την μεγάλη εβδομάδα είχαν έρθει στελέχη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της κοινοτικής στατιστικής υπηρεσίας, στο πλαίσιο των διαδικασιών για την κατάρτιση της εαρινής έκθεσης της Κομισιόν για την ελληνική οικονομία (θα ανακοινωθεί στις 5 Μαΐου).

Την Δευτέρα 19 Απρ.10, έρχεται και άλλη ομάδα του ΔΝΤ για να συζητήσουν τις τον μηχανισμό και τις διευθετήσεις του δανείου.
Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές Μαΐου θα έρθει στην Αθήνα το μεικτό κλιμάκιο των ελεγκτών Κομισιόν-ΕΚΤ-ΔΝΤ, εν όψει της έκθεσης προόδου για το Πρόγραμμα Σταθερότητας και Ανάπτυξης, στις 16 Μαΐου.
4 ομάδες στην Ελλάδα, η μια πίσω από την άλλη...
Φοβερός προγραμματισμός και απόλυτος συντονισμός, όπως στην σκυταλοδρομία...
Μόνο που εμείς δεν έχουμε "δικό μας προπονητή" (ντόπιο) και κανονίζουν άλλοι για εμάς...
Πόσο θα τρέξουμε-πληρώσουμε και από ποιον θα πάρουμε την σκυτάλη-δάνειο....
Το απόλυτο μπάχαλο δηλαδή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.