Τρίτη, 13 Απριλίου 2010

Β. Μιχαλολιάκος: Εννοείται ότι υπάρχει χώρος στη ΝΔ για την Ντόρα

Β. Μιχαλολιάκος:Εμείς είναι πολύ φυσικό μετά τη συντριβή μας στις εκλογές να ασχολούμαστε με την ανασυγκρότησή μας. Αν δεν ασχολούμασταν για αυτό θα ήμασταν εκτός θέματος.

Ερ.: Η Ντόρα μπορεί πλέον συμβιώσει με την πολιτική ηγεσία του Α. Σαμαρά ή όχι;

Β. Μιχαλολιάκος:Χωρίς να είμαι εκπρόσωπός της επειδή γνωρίζω ότι η Ντόρα έχει βαθιά πολιτική συνείδηση και είναι ιστορικό στέλεχος της Ν.Δ. και πιστεύει βαθύτατα στην αξία των δημοκρατικών διαδικασιών και ξέρει ότι μια ευρεία κοινωνική βάση ενός εκατομ. ανθρώπων εξέλεξε τον Α. Σαμαρά αρχηγό μας, πιστεύω ότι η Ντ. Μπακογιάννη όταν θα βρει το χρόνο της θα πρωταγωνιστήσει στο να γίνει ο Α. Σαμαράς πρωθυπουργός της νέας μεταπολίτευσης.
Ερ.: Άρα, υπάρχει χώρος για τη Ντόρα.
Β. Μιχαλολιάκος: Εννοείται.

Συνέντευξη στο ΒΗΜΑ FM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.