Παρασκευή, 23 Απριλίου 2010

Ξέρουμε να τηρούμε τις δεσμεύσεις μας !!!!!

 ΕΞΩ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ !!!!

ΔEITE ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΘΕΙΤΕ !!!

Προσέξτε καλά τι λέει ο πρωθυπουργός από το 0:16 ως το 0:54 του VIDEO
"Ξέρουμε να τηρούμε τις δεσμεύσεις μας, ξέρουμε ότι ο λόγος μας έχει αξία, ξέρουμε ότι ο λαός μας είναι και υπεύθυνος και υπόλογος"

"Θέλουμε να τα βγάλουμε πέρα μόνοι μας. Γι’ αυτό η Ελλάδα δεν ζητά οικονομική βοήθεια. Με τις προσπάθειες και τις θυσίες όλων μας ξέρουμε ότι θα τα καταφέρουμε, αρκεί η χώρα μας να μπορεί να δανείζεται με λογικούς όρους», δήλωσε το απόγευμα της Πέμπτης ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας στο Υπουργικό Συμβούλιο, όπου παρουσιάστηκε το νέο φορολογικό νομοσχέδιο.
«Υπ’ αυτούς τους όρους η χώρα μας δεν ζητά και δεν θα ζητήσει οικονομική βοήθεια από κανέναν. Ούτε από τους Ευρωπαίους εταίρους, ούτε από το Διεθνές Νομισματικό ταμείο, που θα ήταν η ύστατη επιλογή μας"  πρόσθεσε ο κ. Παπανδρέου.

2 σχόλια:

  1. Τι έλεγε και τι έκανε! Μα και λεφτά είχε πει ότι υπάρχουν, αλλά δεν υπήρχαν (εκτός για βουλευτές και άλλους καλοβολεμένα κομματόσκυλα).

    Έλληνα, αιώνιο θύμα της ανοησίας σου. Εσύ φταις, διότι εσύ ψήφιζες και ψηφίζεις 35 χρόνια τώρα αυτούς τους αλήτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σημαδιακή μέρα η σημερινή. Σαν σήμερα πριν 12 χρόνια πέθανε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο άνθρωπος που έχτισε την μεταπολεμική Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.