Ο ΟΣΕ ο πρώτος στόχος του ΔΝΤ;;

Επτά μήνες έκανε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, να τοποθετήσει οικονομικό διευθυντή στον ΟΣΕ !!!
Απίστευτο φίλοι μου, οικονομικός διευθυντής τοποθετήθηκε πριν από μια βδομάδα.
Ο ΟΣΕ με πολλά προβλήματα, οικονομικά, διοικητικά και αρκετές παθογένειες, είναι από τις μεγαλύτερες ΔΕΚΟ.
Αυτός λοιπόν ο τεράστιος οργανισμός δούλευε επί επτά μήνες χωρίς οικονομικό διευθυντή ένα "πόστο" καίριο για την λειτουργία και την διευθέτηση των προβλημάτων της εταιρείας.

Σήμερα σε πρωινή εκπομπή σε τηλεοπτικό σταθμό, ο Γενικός διευθυντής του υπουργείου επικοινωνιών είπε ότι, καθυστέρησαν γιατί θέλουν να κάνουν διαρθρωτικές και οργανωτικές αλλαγές στο πλαίσιο της διαφάνειας της κυβέρνησης και αναγέννησης  του οργανισμού.

Παράλληλα σύμφωνα με πληροφορίες, προκύπτει ότι ο πρώτος οργανισμός που είναι στο στόχαστρο του ΔΝΤ, είναι ο ΟΣΕ.
To θέμα δεν είναι τι έχει κατά νου το ΔΝΤ, το θέμα είναι τι σχέδιο δράσης έχει η κυβέρνηση.
Ποια είναι η γραμμή άμυνας, το "αλεξικέραυνο" για την καταιγίδα που έρχεται .
Μήπως λοιπόν αυτή η απραξία και η αδράνεια που οδηγεί στην απαξίωση του ΟΣΕ, δεν ήταν τυχαία;
Μήπως το σχέδιο "αναγέννησης" ήταν,  να μπει το ΔΝΤ μέσα και να καταλάβει όλα τα βαγόνια;;
Aυτές είναι οι σκληρές διαπραγματεύσεις που θα κάνει ο πρωθυπουργός και ο ΥΠΟΙΚ όπως εμφατικά δηλώνουν;

Σχόλια

  1. Καλημέρα.

    Μην εκπλήσσεσαι, αυτό το κόλπο ξεκίνησε χρόνια πριν.

    Κατέστρεψε το Μπασόκ όλες τις ΔΕΚΟ, τις άφησε να ρημάξουν, και μετά άρχισε να τις πουλάει και να τις ιδιωτικοποιεί. Σου θυμίζω πως οι Γερμανοί έχουν ήδη ΟΤΕ και αεροδρόμιο Σπάτων. Τώρα που η ιδιωτικοποίηση προβάλλεται αντί της εξυγίανσης σαν η μόνη σωτήρια λύση για να "έρθουν οι ξένοι να βάλουν τάξη" θα αρχίσουν να αγοράζουν αβέρτα. Αυτός ήταν ο σκοπός απο την αρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλημέρα

    ερώτηση απλή, λοιπόν θα μας χάλαγε εάν τον ΟΣΕ τον έπερνε ο Πούτιν για εκμετάλλευση πάντα βέβαια με οικονομικά οφέλη για τη πατρίδα για κάποια χρόνια και μετά υγιή οργανισμό να τον πέρναμε πίσω?

    Γενικά ας σκεφτόμαστε θετικά, πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε αρκεί να φύγουν οι αλήτες και οι νυν και οι τέως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελπιζω συντομα ολοι αυτοι οι χαραμοφαιδες του ΟΣΕ να δουλευουν για εναν ιδιωτη μπας και γινει αποσβεση αλλων αυτων των ετων που τα εξειναν και τους πληρωνα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.