Κυριακή, 18 Απριλίου 2010

Η Επίσκεψη του Παπανδρέου στην Τουρκία "κλειδί", στην μείωση των εξοπλισμών...Στο σημερινό άρθρο της η Zaman , μεταξύ άλλων αναφέρει: "Η Επίσκεψη του Παπανδρέου στην Τουρκία "κλειδί", στην μείωση των εξοπλισμών.."

Η Τουρκία και η Ελλάδα έχουν επαναλάβει για μια φορά ακόμα την επιθυμία, να βελτιώσουν τις σχέσεις τους με την περικοπή εξοπλισμών και στις δυο χώρες, μέτρο που θα βοηθήσει την Ελληνική οικονομία να ανακάμψει...
Οι δυο πρωθυπουργοί, αναμένεται να συζητήσουν ανάμεσα σε άλλα θέματα και την μείωση των στρατιωτικών εξοπλισμών και να υπογράψουν συμφωνίες, στην σχεδιαζόμενη τον Μάιο επίσκεψη του Παπανδρέου στην Τουρκία...

"Η Ελληνική κυβέρνηση θα μπορούσε φυσικά, να καλωσορίσει μια συμφωνία και από τις δυο πλευρές για θέματα όπως οι αναχαιτίσεις στο Αιγαίο, που κοστίζουν ανθρώπινες ζωές και χρήματα. Όμως σημαντική πρόοδος δεν μπορεί να αναμένεται στην παρούσα συγκυρία, που χαρακτηρίζεται από πολιτική αστάθεια στην Τουρκία και οικονομική κρίση στην Ελλάδα", ανέφερε στη Zaman ο Δημήτρης Τσαρούχας καθηγητής Ευρωπαϊκής πολιτικής στο πανεπιστήμιο Bilkent.

Σχόλιο:
Σύμφωνα με "ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες" ο Ερντογάν, προσφέρθηκε να μας στέλνει αεροπλάνα για τις παρελάσεις.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.