Οι άλλοι ΠΑΣΟΚοι Υπουργοί ξέρουν ότι ο Ραγκούσης τους δουλεύει μιας και βόλεψε τα δικά του παιδιά;

Στα τέλη Ιανουαρίου ο Ραγκούσης αποφάσισε, στο πλαίσιο της περικοπής της σπατάλης του δημοσίου, να μειώσει τις υπερωρίες στους υπαλλήλους των Υπουργών, Υφυπουργών, παρατρεχάμενων, βουλευτών κ.λπ κατά 50%
Η απόφαση ανακοινώθηκε και αναπαράχθηκε με κωδωνοκρουσίες...
Τον αμέσως επόμενο μήνα άρχισαν τα ζόρια και οι κρεβατομουρμούρες...
Ο Ραγκούσης έκανε μια κολοτούμπα και έδωσε στα δικά του παιδιά ότι έκοψε από τα παιδιά των άλλων ΠΑΣΟΚων υπουργών...
Με Υπουργική απόφαση δικιά του για να μη μαθευτεί κιόλας αποφάσισε να αυξήσει τις υπερωρίες των παρατρεχάμενων στο Υπουργείο Εσωτερικών!!!
Δείτε το:
 
Ωραία εμάς μας κοροϊδεύει όπως μας κορόιδεψε και για το μεταναστευτικό και για τα υβριδικά και για άλλα...
Οι ΠΑΣΟΚοι συναδελφοί του Υπουργοί ξέρουν ότι δουλεύει και αυτούς;
Οι υπάλληλοί τους το ξέρουν;
Γιάννη! Εις υγεία των κορόϊδων των ΠΑΣΟΚων που εργάζονται στους άλλους υπουργούς λοιπόν!!
ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ

Σχόλια

  1. Για να υπάρχει η διαφάνεια που επικαλούνται οι κυβερνόντες, για τις υπερωρίες θα πρέπει να υπάρχει λεπτομερής και αναλυτική αιτιολόγηση, και όχι γενικές αναφορές, όπως οι συγκεκριμμένες "Διαπιστώνουμε την όλως εξαιρετική (γιατί;)και άμεση ανάγκη (ποιά;) για προσφορά εργασίας (σε ποιό θέμα;) πέραν του κανονικού ωραρίου κ.λ.π." !!!!!!!!!
    Μήπως είναι καταλληλότερος για το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, αφού φαίνεται να ευλογεί τα γένεια τους!!!!!!!
    Από Πειραιώτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.