Πέμπτη, 29 Απριλίου 2010

Ρε Βλάχο, κατάλαβες τι ρώτησες;;;

Πρίν από λίγο στο briefing Πάνου Παναγιωτόπουλου:
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ (Γιώργος Βλάχος): Κύριε Εκπρόσωπε, ο κ. Σαμαράς, προχθές, με απόφασή του, την οποία πήρε η Επιτροπή Δεοντολογίας, διέγραψε τον κ. Παυλίδη, για κάτι το οποίο έκανε...

πριν τρία χρόνια και σημειώνω ότι, μέχρι πρόσφατα, πριν πέντε μήνες, ο κ. Παυλίδης ήταν ο μοναδικός βουλευτής, που στήριξε στην εξουσία την κυβέρνηση του κ. Καραμανλή. Σε αυτόν τον βουλευτή στηριζόταν η κυβέρνηση του κ. Καραμανλή. Αυτό, όπως το έκανε ο κ. Σαμαράς, τώρα, είναι και έμμεση αποδοκιμασία προς τον κ. Καραμανλή, του οποίου η κυβέρνηση και ο ίδιος ήταν στην εξουσία, στηριζόμενος σε έναν άνθρωπο, που κρίθηκε, για λόγους ηθικούς, ότι δεν πρέπει να είναι καν μέλος της Νέας Δημοκρατίας;

Π. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ: Κύριε Βλάχο, με απόλυτο σεβασμό στην εμπειρία σας και στο εγνωσμένο δημοσιογραφικό κύρος σας, δεν θα παρακολουθήσω τη συλλογιστική του ερωτήματος. Είπα ότι για το θέμα Παυλίδη, δεν έχω να πω τίποτε.

Διαβάστε περισσότερα: http://taxalia.blogspot.com/2010/04/blog-post_7929.html#ixzz0mVWVAODp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.