Διαβάστε ποιοι και γιατί κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά κατά των κερδοσκόπων που ζημίωσαν τη χώρα μας


Μηνυτήρια αναφορά κατά των κερδοσκόπων που με τις πράξεις τους και τις παραλείψεις τους χειραγώγησαν το Δημόσιο Χρέος της Ελλάδος και ζημίωσαν το Ελληνικό Δημόσιο,  τους Έλληνες Πολίτες και τα Φορολογούμενα στην Ελλάδα Φυσικά και Νομικά Πρόσωπα κατέθεσαν σήμερα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου οι κ.κ. Γ. Νούλας, Δικηγόρος και πολιτευτής Ν.Δ στη Β΄ Αθηνών και Κ. Τόμπρας, Οικονομολόγος - Ασφαλιστής.
Δείχνοντας εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη και στους Έλληνες Δικαστές ζητούν να διερευνηθούν συγκεκριμένες πράξεις που καταγγέλουν ότι είναι παράνομες και να αποδοθούν ποινικές ευθύνες σε αυτούς που συμμετείχαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο σε αυτές.

Από:  stifora.gr

Σχόλια

  1. Ευχομαι καλη επιτυχια, αν και με ΠΑΣΟΚ η δικαιοσυνη δεν ειναι τυφλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βγάλε τις παρωπίδες φίλε ... το θέμα δεν είναι κομματικό ... από την μεταπολίτευση και εντεύθεν , όλες οι κυβερνήσεις, στον βωμό τον κομματικών συμφερόντων, καταστρέφουν την Ελλάδα . Δύο , τρία σόϊα κληρονόμησαν την Ελλάδα και δεν μπορεσαμε να απολαγόυμε από αυτούς ... και με τέτοια μυαλά που έχετε ορισμένοι δεν θα απολαγούμε ποτέ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.