ΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΥΘΥΝΗ...

Η 18η Απρίλη του 2010, θα μείνει στην ιστορία της ΟΝΝΕΔ ως η ημερομηνία που η νεολαία της Νέας Δημοκρατίας, εξέλεξε για πρώτη φορά από την ίδρυσή της τον δικό της πρόεδρο, κατευθείαν από τη βάση της.

Η νίκη του Ανδρέα Παπαμιμίκου, είναι η νίκη της Νέας ΟΝΝΕΔ, είναι η νίκη της Νέας Νέας Δημοκρατίας.

Οι υγιείς δυνάμεις της παράταξης που στάθηκαν και στέκονται δίπλα στον Ανδρέα, για το ήθος, την εντιμότητά του και τους αγώνες του, σήμερα πανηγυρίζουν.

Είναι εκείνοι που προβάλλοντας το πολιτικό επιχείρημα ‘τέρμα τα τζάκια στη Νέα Δημοκρατία’ έδωσαν την πρώτη μάχη στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά, δίνοντάς του τις τύχες της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης. Είναι αυτοί που απέναντι σε έναν ορυμαγδό λασπολογίας προς τον Αντρέα, στάθηκαν απερίφραστα στο πλευρό του, αντιλαμβανόμενοι ότι η πολιτική αξία του Παπαμιμίκου θα διαδραματίσει ενωτικό ρόλο στη νεολαία στις ημέρες που έρχονται.


Είναι αυτοί, τέλος, που προερχόμενοι από τα σπλάχνα της ΟΝΝΕΔ και γνωρίζουν ότι ο πατερναλισμός έχει τελειώσει οριστικά και αμετάκλητα στη Νέα Νέα Δημοκρατία.

Σήμερα λοιπόν αυτοί οι άνθρωποι, πανηγυρίζουν διπλά.

Από τη μια η ΟΝΝΕΔ έχει έναν πρόεδρο που πραγματικά ενσαρκώνει το δόγμα του Σαμαρά για τη Νέα Δημοκρατία των Άξιων και των Αξιών.

Από την άλλη πανηγυρίζουν γιατί το παλιό σύστημα της παράταξης μέτρησε τη δεύτερη ηχηρή του ήττα.

Η 18η Απρίλη ακολουθεί την πορεία της 29ης Νοέμβρη.

Ο λαός της Νέας Δημοκρατίας μίλησε για δεύτερη φορά.

Η ψυχή των νεολαίων μίλησε για δεύτερη φορά. Μια ψυχή αδέσμευτη και ανυπόταχτη. Η ψυχή των φοιτητών και σπουδαστών που είναι μέλη της ΔΑΠ, είναι πάντα πιο φιλελεύθερη.

Τα παιδιά της ΔΑΠ, έδειξαν στις 18 Απρίλη το δρόμο της νίκης.

Τα παιδιά της ΔΑΠ, δείχνουν το δρόμο της νίκης για τις φοιτητικές εκλογές που έρχονται.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
OΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ

Γιατί η νίκη, σημαίνει πάνω από όλα ΕΥΘΥΝΗ.

Αναστάσιος Καζαντζίδης

Υ.Γ.
Καλό είναι, όλοι αυτοί που χρεώνονται την όξυνση στις διαδικασίες και επιδίωξαν να διχάσουν την ΟΝΝΕΔ, να καταλάβουν επιτέλους ότι η πολιτική είναι η διαδικασία της σύνθεσης και όχι των εξοστρακισμών.

Καλό είναι επίσης, οι συγκεκριμένοι άνθρωποι να καταλάβουν, ότι η στάση τους –εάν δεν υπήρχαν όλοι αυτοί οι πολιτικά σκεπτόμενοι άνθρωποι να στηρίξουν τον Αντρέα- σήμερα θα βάρυνε τον Αντώνη Σαμαρά ερήμην του.

Σχόλια