Παρασκευή, 16 Απριλίου 2010

Ιδού η βαθμολογία των υπουργείων από τον κ. Πάγκαλο

Δείτε την αξιολόγηση των υπουργών και των υπουργείων από τον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης κ. Θ. Πάγκαλο.
Με λευκό δεν έχει ξεκινήσει η υλοποίηση του έργου
Με πράσινο το έργο βρίσκεται στο στάδιο της υλοποίησης
Με κόκκινο μηδέν εις το πηλίκον
Μεγάλες καθυστερήσεις παρατηρούνται στους τομείς του υπουργείου Οικονομικών και του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, αλλά και σε γενικότερες κυβερνητικές δράσεις, όπως η κατάργηση ή συγχώνευση δημοσίων οργανισμών, η δραστική μείωση των αμειβόμενων επιτροπών και η κατάρτιση τριετών προϋπολογισμών ανα υπουργείο, όπως διαπιστώνει η ιδιότυπη βαθμολογία που έχει εισάγει ο κ. Πάγκαλος. Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης παρουσιάζει συγκεκριμένους πίνακες, επισημαίνοντας πού υπάρχει έγκαιρη και επιτυχής ολοκλήρωση των κυβερνητικών δράσεων και πού παρατηρούνται καθυστερήσεις.
Συγκεκριμένα, το υπουργείο Οικονομικών παίρνει κακή βαθμολογία (που συνεπάγεται καθυστερήσεις στην πορεία υλοποίησης του κυβερνητικού έργου) σε 12 τομείς, έχει πάντως ολοκληρώσει και πολλές πρωτοβουλίες, 14 τον αριθμό. Στο υπουργείο Παιδείας, η κυρία Διαμαντοπούλου είχε μία δράση να ολοκληρώσει, ωστόσο ο συγκεκριμένος τομέας βρέθηκε στο κόκκινο. Ανάλογη είναι η εικόνα και σε ό,τι αφορά το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, στο οποίο επισημαίνονται καθυστερήσεις στην υλοποίηση.
Κάντε κλικ στο "menu" κάτω αριστερά και μετά "view fullscreen"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.