Πέμπτη, 15 Απριλίου 2010

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΦΡΙΛΑ ΑΠΟ "ΤΑ ΝΕΑ" ΚΑΙ ΤΟΝ "ΔΟΛ"?Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ;;Το ρεπορτάζ της εφημερίδας "ΤΑ ΝΕΑ" που δημοσιεύθηκε το προηγούμενο Σάββατο 10 Απριλίου 2010, δείχνει να αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες καφρίλες, μετά το μνημειώδες δημοσίευμα "Παραιτήσου Πρόεδρε". Ο ΧΑΡΤΗΣ που εμφανίστηκε (βλ. παρακάτω) του σχεδίου "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ", δείχνει πως δημοσιεύθηκε για να δημιουργηθούν εντυπώσεις ή τουλάχιστον να πιεστούν τα πράγματα προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση. Έτσι ενώ όλο το υπόλοιπο άρθρο περιγράφει μια κατάσταση που σε καμία περίπτωση δε συνάδει με τον συγκεκριμένο χάρτη επείδή μία εικόνα ίσον χίλιες λέξεις, το απότέλεσμα ήταν εδώ και 5 μέρες να υποστηρίζεται με μανία από κάποιους ότι αυτό είναι το τελικό σχέδιο του "Καλλικράτη"!
Αμ δε! Μόνο θα σας πούμε, πως η "δήθεν" συνένωση των δήμων Ν. Ιωνίας, Μεταμόρφωσης και Ηρακλείου λέγεται ότι ήταν παραγγελία(;) συγκεκριμένου Δημάρχου και δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Ο ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ παραμένει μόνος του.
 
Κύριοι προσοχή γιατί υπάρχουν και άλλες φωνές όσο και να θέλετε να τις φιμώσετε, οι οποίες δεν έχουν κανένα απολύτως Σ Υ Μ Φ Ε Ρ Ο Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.