Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΦΡΙΛΑ ΑΠΟ "ΤΑ ΝΕΑ" ΚΑΙ ΤΟΝ "ΔΟΛ"?Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ;;Το ρεπορτάζ της εφημερίδας "ΤΑ ΝΕΑ" που δημοσιεύθηκε το προηγούμενο Σάββατο 10 Απριλίου 2010, δείχνει να αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες καφρίλες, μετά το μνημειώδες δημοσίευμα "Παραιτήσου Πρόεδρε". Ο ΧΑΡΤΗΣ που εμφανίστηκε (βλ. παρακάτω) του σχεδίου "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ", δείχνει πως δημοσιεύθηκε για να δημιουργηθούν εντυπώσεις ή τουλάχιστον να πιεστούν τα πράγματα προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση. Έτσι ενώ όλο το υπόλοιπο άρθρο περιγράφει μια κατάσταση που σε καμία περίπτωση δε συνάδει με τον συγκεκριμένο χάρτη επείδή μία εικόνα ίσον χίλιες λέξεις, το απότέλεσμα ήταν εδώ και 5 μέρες να υποστηρίζεται με μανία από κάποιους ότι αυτό είναι το τελικό σχέδιο του "Καλλικράτη"!
Αμ δε! Μόνο θα σας πούμε, πως η "δήθεν" συνένωση των δήμων Ν. Ιωνίας, Μεταμόρφωσης και Ηρακλείου λέγεται ότι ήταν παραγγελία(;) συγκεκριμένου Δημάρχου και δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Ο ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ παραμένει μόνος του.
 
Κύριοι προσοχή γιατί υπάρχουν και άλλες φωνές όσο και να θέλετε να τις φιμώσετε, οι οποίες δεν έχουν κανένα απολύτως Σ Υ Μ Φ Ε Ρ Ο Ν.

Σχόλια