Πήρε το χρίσμα ο Κακλαμάνης.


" Ο νυν δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης είναι η επιλογή της Ρηγίλλης για τον δήμο της Αθήνας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου"", μετέδωσε σήμερα το MEGA επιβεβαιωνοντας πλήρως το ρεπορταζ της Ηλεκτρονικής Αυτοδιοίκησης που πρώτη δημοσιεύσε τη σχετική είδηση στις 7 Απριλίου.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, θα βρεθεί αύριο Τετάρτη στην έδρα του κ. Κακλαμάνη στην πλατεία Κοτζιά, με την ευκαιρία της παρουσίασης βιβλίου.

Η Ηλεκτρονική Αυτοδιοίκηση στις 7 Απριλίου σημείωνε: «Κλείδωσε» η υποψηφιότητα Κακλαμάνη ως επισήμου υποψήφιου της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα. Παρά τα σενάρια που ήθελαν τον δήμαρχο της Αθήνας να εμφανίζεται πανικόβλητος και να προσπαθεί να ρίξει γέφυρες στον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Α. Σαμαρά που τον είχε στον «πάγο», ο Νικήτας Κακλαμάνης έχει εξασφαλίσει το χρίσμα, καθώς και τη στήριξη του ΛΑΟΣ.
Σύμφωνα με πληροφορίες της Ηλεκτρονικής Αυτοδιοίκησης το επιτελείο του δημάρχου ετοιμάζει πανηγυρική εκδήλωση στις 28 Απριλίου στο Μέγαρο Μουσικής όπου εκτός από τα πεπραγμένα, θα ανακοινώσει με κάθε επισημότητα την υποψηφιότητα του. 
Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ http://www.e-aftodioikisi.gr/default.aspx?pageid=2851

Σχόλια