Σάββατο, 17 Απριλίου 2010

Βρέθηκαν εκρηκτικά σε διαμέρισμα στον Καρέα

Διαμέρισμα και υπόγειο γκαράζ σε πολυκατοικία στον Καρέα το οποίο, σύμφωνα με την Αστυνομία, χρησιμοποιούσε η οργάνωση Επαναστατικός Αγώνας εντοπίστηκε το μεσημέρι από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές στο διαμέρισμα βρέθηκαν φιάλες υγραερίου με εκρηκτική ύλη ANFO ενώ στο υπόγειο γκαράζ κλεμμένες μοτοσικλέτες.
Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι το διαμέρισμα αυτό, το οποίο είχε ενοικιάσει πριν από δύο χρόνια ένας από τους συλληφθέντες με τη μία από τις πλαστές ταυτότητες που βρέθηκαν στο αυτοκίνητο το οποίο εντοπίστηκε προχθές στη Νέα Φιλαδέλφεια, χρησιμοποιούνταν ως ενδιάμεση γιάφκα.
Ανακοινώσεις για την υπόθεση αναμένεται ότι θα γίνουν λίγο αργότερα από το αρχηγείο της ΕΛΑΣ. 

ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.