Κυριακή, 25 Απριλίου 2010

Εκλογές ΝΟΔΕ

"Κλείδωσαν" οι υποψηφιότητες για την ανάδειξη του νέου προέδρου ΝΟΔΕ Λάρισας.
Τέσσερις μέχρι στιγμής είναι οι υποψήφιοι :
- Παν. Επισκόπου
- Γ. Αδαμούλη
- Γ. Τρακάλα
- Γ. Πρεζεράκος

Ας ελπίσουμε ότι και αυτές οι  εσωκοματικές εκλογές, θα παραμείνουν στο πλαίσιο και το πνεύμα που έχει ήδη δημιουργηθεί μετά την ανάδειξη της νέας ηγεσίας στη Ν.Δ.

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα παρουσιάζεται η υποψηφιότητα του κ. Γρηγόρη Πρεζεράκου που ήταν χρονικά και η τελευταία.
Πρόκειται σύμφωνα με όσα μαθαίνουμε για μια πρόταση που έχει σαν πρόθεση την προσφορά στα κοινά, στην κοινωνία και ιδιαίτερα στο χώρο της Ν.Δ.

Δείτε στο Video που μας έστειλε φίλος αναγνώστης, απόσπασμα συνέντευξης του κ. Πρεζεράκου σε τοπικό κανάλι της Θεσσαλικής πρωτεύουσας.

1 σχόλιο:

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.