Το σύστημα θα εκμεταλλευτεί τον Παπανδρέου όσο πάει και μετά οικουμενική λύση.



Το πιο μυστήριο πράγμα που συμβαίνει με τους πολιτικούς είναι ότι μόλις ανεβαίνουν στην εξουσία, αποκτούν μια αίσθηση ισοβιότητας. Η εξουσία είναι γλυκιά και ταυτόχρονα το αίσθημα της ισοβιότητας δεν τους αφήνει να δουν την αλήθεια κατάματα, πιστεύοντας λανθασμένα ότι θα είναι για πάντα στην εξουσία.
Έχουμε λοιπόν την αίσθηση ότι ο κ. Παπανδρέου δεν έχει αντιληφθεί τι συμβαίνει γύρω του. Έχουμε την αίσθηση ότι δεν αντιλαμβάνεται ότι...
η κρατικοδίαιτη άρχουσα τάξη και τα μέσα προπαγάνδας που διαθέτει θα τον στηρίξουν, προκειμένου να διατηρήσουν τα προνόμιά τους σε βάρος του λαού, μέχρις εκεί που πάει και όταν τον «αρμέξουν» πλήρως, όταν το σκάφος που λέγεται ΠΑΣΟΚ θα αρχίσει να μπάζει νερά και θα πάρει κλίση, τότε θα το εγκαταλείψουν και θα προωθήσουν οικουμενική λύση, με στόχο να κάνουν το λαό να σωπάσει, για να διατηρήσουν και πάλι το status quo, υπέρ τους.
Μάλιστα, όλοι αυτοί η κηφήνες που ρούφηξαν τους κόπους του λαού τόσα χρόνια, καλούν, μέσα από τα μέσα προπαγάνδας τους, τον Αντώνη Σαμαρά να παραστήσει το «καλό και υποτακτικό παιδί» του συστήματος, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα έρθει και η σειρά του για πρωθυπουργός.
Εμείς έχουμε να πούμε πρώτα στον Αντώνη Σαμαρά. 
Μακριά Αντώνη από αυτή την παγίδα. Δεν σε θέλουμε πρωθυπουργό μια καμένης χώρας. Σε θέλουμε κυβερνήτη Ανάστασης της χώρας.
Λέμε επιπλέον προς τους λογικά σκεπτόμενους από το χώρο του ΠΑΣΟΚ: 
Αδέλφια μας Έλληνες. 
Μην υποκύπτετε στα μέσα προπαγάνδας, της άρχουσας τάξης. Μην πιστεύετε σε παντός είδους ειδυλλιακές δημοσκοπήσεις που θα σας αδειάσουν αύριο το πρωϊ. Πρέπει τώρα να πείσετε τον αρχηγός σας τον κ. Παπανδρέου, να μην παραδώσει την κυβέρνηση στο ΔΝΤ.
Αύριο δεν θα έχετε καμία δικαιολογία, όταν θα καταρρέει το ΠΑΣΟΚ.  

Aπό: ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Σχόλια