Τρίτη, 20 Απριλίου 2010

Το σύστημα θα εκμεταλλευτεί τον Παπανδρέου όσο πάει και μετά οικουμενική λύση.Το πιο μυστήριο πράγμα που συμβαίνει με τους πολιτικούς είναι ότι μόλις ανεβαίνουν στην εξουσία, αποκτούν μια αίσθηση ισοβιότητας. Η εξουσία είναι γλυκιά και ταυτόχρονα το αίσθημα της ισοβιότητας δεν τους αφήνει να δουν την αλήθεια κατάματα, πιστεύοντας λανθασμένα ότι θα είναι για πάντα στην εξουσία.
Έχουμε λοιπόν την αίσθηση ότι ο κ. Παπανδρέου δεν έχει αντιληφθεί τι συμβαίνει γύρω του. Έχουμε την αίσθηση ότι δεν αντιλαμβάνεται ότι...
η κρατικοδίαιτη άρχουσα τάξη και τα μέσα προπαγάνδας που διαθέτει θα τον στηρίξουν, προκειμένου να διατηρήσουν τα προνόμιά τους σε βάρος του λαού, μέχρις εκεί που πάει και όταν τον «αρμέξουν» πλήρως, όταν το σκάφος που λέγεται ΠΑΣΟΚ θα αρχίσει να μπάζει νερά και θα πάρει κλίση, τότε θα το εγκαταλείψουν και θα προωθήσουν οικουμενική λύση, με στόχο να κάνουν το λαό να σωπάσει, για να διατηρήσουν και πάλι το status quo, υπέρ τους.
Μάλιστα, όλοι αυτοί η κηφήνες που ρούφηξαν τους κόπους του λαού τόσα χρόνια, καλούν, μέσα από τα μέσα προπαγάνδας τους, τον Αντώνη Σαμαρά να παραστήσει το «καλό και υποτακτικό παιδί» του συστήματος, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα έρθει και η σειρά του για πρωθυπουργός.
Εμείς έχουμε να πούμε πρώτα στον Αντώνη Σαμαρά. 
Μακριά Αντώνη από αυτή την παγίδα. Δεν σε θέλουμε πρωθυπουργό μια καμένης χώρας. Σε θέλουμε κυβερνήτη Ανάστασης της χώρας.
Λέμε επιπλέον προς τους λογικά σκεπτόμενους από το χώρο του ΠΑΣΟΚ: 
Αδέλφια μας Έλληνες. 
Μην υποκύπτετε στα μέσα προπαγάνδας, της άρχουσας τάξης. Μην πιστεύετε σε παντός είδους ειδυλλιακές δημοσκοπήσεις που θα σας αδειάσουν αύριο το πρωϊ. Πρέπει τώρα να πείσετε τον αρχηγός σας τον κ. Παπανδρέου, να μην παραδώσει την κυβέρνηση στο ΔΝΤ.
Αύριο δεν θα έχετε καμία δικαιολογία, όταν θα καταρρέει το ΠΑΣΟΚ.  

Aπό: ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.