Παρασκευή, 30 Απριλίου 2010

Συνάντηση Σαμαρά Παπούλια.Λόγω της κρισιμότητας των εξελίξεων, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, ζήτησε, σήμερα, να γίνει δεκτός, εκτάκτως, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια.
Η συνάντηση έγινε στις 13:30, σήμερα το μεσημέρι.

Εξερχόμενος του.....
Προεδρικού Μεγάρου ο Αντώνης Σαμαράς δήλωσε:

« Είναι ώρες ευθύνης για όλους μας.
Ζήτησα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την άμεση σύγκληση του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών, γιατί είμαστε μπροστά σε αποφάσεις που θα καθορίσουν και το σήμερα και το αύριο της χώρας.
Ευχαριστώ πολύ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.