ΟΝΝΕΔ - ΑΞΙΩΤΗΣ : Επίσκεψη σε Γιαννιτσά, Κιλκίς και Έδεσσα



Ο υποψήφιος Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Βασίλης ΑΞΙΩΤΗΣ, μετά την πολύ πετυχημένη περιοδεία στη Πελοπόννησο όπου επισκέφτηκε το Άργος, το Ναύπλιο, τη Τρίπολη, τη Καλαμάτα,  το Πύργο και τη Σπάρτη, όπου και συνάντησε πολλούς νεολαίους και αντάλλαξε απόψεις μαζί τους,
από τη Τετάρτη 7/4 βρίσκεται στη Βόρειο Ελλάδα.
Πρώτος σταθμός του το Κιλκίς όπου οι νέοι τον υποδέχτηκαν με χαρά και του ανέπτυξαν τους προβληματισμούς τους για την ΟΝΝΕΔ. Το βράδυ διασκέδασε σε γνωστό νεανικό στέκι της πόλης με νέους και νέες της περιοχής.
το πρωί της Πέμπτη 8/4 έδωσε συνεντεύξεις σε τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς και εφημερίδες του Κιλκίς, αναπτύσσοντας τις απόψεις του για μια Ανανεωμένη ΟΝΝΕΔ.
Επόμενος σταθμός του τα Γιαννιτσά και Η Έδεσσα. Είχε συναντήσεις με πολλούς νεολαίους και αντάλλαξε μαζί τους απόψεις που αφορούσαν την ΟΝΝΕΔ αλλά κυρίως τα τοπικά ζητήματα των ακριτικών αυτών περιοχών. Συναντήθηκε με τοπικούς φορείς και απάντησε σε ερωτήσεις τοπικών μέσων ενημέρωσης.
Η μέρα της 18ης Απριλίου πλησιάζει και φαίνεται ότι ο ΑΞΙΩΤΗΣ καταφέρνει  να ανοίξει τις κλειστές πόρτες της ΟΝΝΕΔ στο κόσμο, διευρύνοντας τη βάση της ΟΝΝΕΔ  στους νέους ανθρώπους των περιοχών που επισκέπτεται.

Σχόλια