Πέμπτη, 22 Απριλίου 2010

Αγόρασαν Ομόλογα και τα Ταμεία;

Ένα από τα θέματα με  τα οποία  σταύρωναν καθημερινά την κυβέρνηση Καραμανλή ήταν και η διαχείριση των  αποθεματικών των ταμείων. Το γνωστό σκάνδαλο με τα δομημένα ομολόγα.
 Θέλω να ρωτήσω τα εξής το Υπουργείο Οικονομικών:
1. Τους τελευταίους τέσσερις  μήνες,  επένδυσαν στην αγορά ελληνικών ομολόγων  ασφαλιστικά ταμεία;
2. Αν, ναι, ποια ταμεία και τι ποσά επένδυσαν;
3. Συμμετείχαν οικειοθελώς ή κάποιος τα …παρακίνησε;
4. Με την άνοδο των spreads, μπορεί να μας απαντήσει τι ζημιά έχουν υποστεί μέχρι σήμερα; Τι μέρος του κεφαλαίου τους έχουν απωλέσει;

Οικονομικός

Από: antinews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.