Κυριακή, 18 Απριλίου 2010

Εκλογές ΟΝΝΕΔ: Αντιπαραθέσεις στη Σάμο

Την είδηση μας την έστειλε αναγνώστης από την Σάμο και δεν είμαστε σε θέση να την επιβεβαιώσουμε, για αυτό την δημοσιεύουμε με επιφύλαξη.

Σύμφωνα με πληροφορία του αναγνώστη Π.Π από την Σάμο:

"Η εκλογική διαδικασία στο Βαθύ της Σάμου στιγματίστηκε από την έντονη αντιπαράθεση (άγγιξε τα όρια της συμπλοκής) μεταξύ του Κώστα Καραμηνά (πρώην βουλευτή Ν. Σάμου) με τον εκπρόσωπο του Ανδρέα Παπαμιμίκου, Άρη Καλαφάτη. Αιτία ήταν η προσπάθεια επηρεασμού της διαδικασίας από τον τέως βουλευτή.."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.