Σάββατο, 17 Απριλίου 2010

Οι ΗΠΑ τιμούν την μάχη του Μαραθώνα!Όπως πάντα σε ανύποπτο χρόνο (έξι μήνες πριν περίπου… το Νοέμβριο του 2009)… το TaXalia έκανε θέμα κάτι… που μερικοί ακόμη και σήμερα αγνοούν!

Γράφαμε τότε μεταξύ σοβαρού και αστείου… (αλλά φυσικά όχι τυχαία...) ότι οι επίσημες εκδηλώσεις για τα 2500 Χρόνια από την μάχη του Μαραθώνα... θα γίνουν…
http://taxalia.blogspot.com/2009/11/2500.html#ixzz0lLFiKkts
...στην Βοστώνη…
Έτσι λοιπόν να σας ενημερώσουμε ότι αυτές τις μέρες στις ηνωμένες πολιτείες και συγκεκριμένα στην ευρύτερη περιοχή της Βοστώνης οι 70 επίσημα τιμούμενοι - Έλληνες προσκεκλημένοι (μαραθωνοδρόμοι) … αισθάνονται περίπου ως ημίθεοι!Η φιλοξενία είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ και οι Αμερικανοί για να τιμήσουν τα 2500 χρόνια από την μάχη του Μαραθώνα και φυσικά τους ΕΛΛΗΝΕΣ, εκτός των άλλων… βάζουν τους Έλληνες αθλητές (ανεξαρτήτως χρόνου) να τρέξουν σε πρώτες θέσεις κατάταξης μαζί με τους Κενυάτες πρωταθλητές!
(μίλησε κανείς;;;)

Φωτογραφίες και άλλα σύντομα και αποκλειστικά (όπως πάντα) στο TaXalia!

Σχόλιο: Το TaXalia έχει κάνει το συμβολικό δώρο-προσφορά στην ομάδα των Ελλήνων μαραθωνοδρόμων. (φωτογραφίες σύντομα...)

Διαβάστε περισσότερα: http://taxalia.blogspot.com/2010/04/blog-post_7152.html#ixzz0lLL87y7C

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.