Πέμπτη, 15 Απριλίου 2010

Αλέκος Αλαβάνος: «Με ελικόπτερο θα φύγει ο Παπανδρέου»

Ο τέως πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Αλαβάνος μιλώντας στο Κανάλι 1 του Πειραιά, εμφανίστηκε αρκετά επιθετικός απέναντι στους χειρισμούς του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.

«Τον Παπανδρέου τον έχουμε για λόγους εθιμοτυπικούς. Κυβέρνηση είναι η Ε.Ε. Όσο πιο γρήγορα φύγει ο Παπανδρέου τόσο το καλύτερο για να μπει η Ελλάδα στην περιπέτεια της Ουγγαρίας» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αλαβάνος. Μάλιστα, έθεσε θέμα νομιμοποίησης της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και ζήτησε τη διενέργεια δημοψηφίσματος για το Σύμφωνο Σταθερότητας. Αναφερόμενος στις οικονομικές εξελίξεις υπογράμμισε ότι «αν εφαρμοστεί θεραπεί σοκ για τα δημοσιονομικά στην Ελλάδα θα παγώσει η οικονομία» και τόνισε την ανάγκη να γίνει επαναδιαπραγμάτευση του χρέους, κάτι που όμως ούτε η κυβέρνηση Παπανδρέου ούτε μια κυβέρνηση ΝΔ έχουν την ικανότητα να το κάνουν
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.