Τετάρτη, 21 Απριλίου 2010

Οι απολύσεις στο Δημόσιο θα γίνουν πριν ή μετά τις δημοτικές εκλογές;

Το είχαμε προαναγγείλει πολλούς μήνες πριν ότι τελικά, όχι μόνο θα έρθει το ΔΝΤ, αλλά θα επιβάλει και απολύσεις από τον ευρύτερο Δημόσιο τομέα.
Σήμερα λοιπόν επιβεβαιωνόμαστε. Πράγματι θα γίνουν δεκάδες χιλιάδες απολύσεις στον ευρύτερο Δημόσιο τομέα.
Το ερώτημα όμως που ανακύπτει είναι αν αυτές οι απολύσεις θα γίνουν πριν ή μετά τις εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση το Φθινόπωρο;
Εμείς διαβλέπουμε από τώρα....
μια τάση στο ΠΑΣΟΚ να προσπαθεί να μεταθέσει το επώδυνο αυτό μέτρο που θα οδηγήσει τελικά σε πτώση του ΠΑΣΟΚ, για μετά τις εκλογές για την ΤΑ. Αυτό τουλάχιστον μας λέει ο κ. Παπανδρέου, με το να λέει ότι δεν ληφθούν άλλα μέτρα για το 2010.
Θα πρέπει λοιπόν η Νέα Δημοκρατία και ο Αντώνης Σαμαράς να ζητήσουν εδώ και τώρα να πει στον ελληνικό λαό ο κ. Παπανδρέου, πότε, πόσες και με βάση ποιο κριτήριο θα γίνουν οι απολύσεις των δημοσίων υπαλλήλων.
Αυτή τη φορά δεν πρέπει να επιτραπεί στο ΠΑΣΟΚ να προχωρήσει σε άλλη μία προεκλογική πολιτική απάτη.    


Από:ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

1 σχόλιο:

  1. Αληθεια,εσυ Δημοσιος υπαλληλοςεισαι,και κοπτεσαι τοσο για την τυχη τους;
    Για μενα,αν ηταν δυνατον,να απολυθουν ολοι.Μα ολοι.
    Και να παρει το ενα πεμπτο,με καποιο διαγωνισμο.Παραπανω,δε χρειαζομαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.