Τρίτη, 27 Απριλίου 2010

Ο πρωθυπουργός Στρος Καν και ο υφιστάμενός του κ. Παπανδρέου.

λληνες δεν υπάρχει λόγος να φοβάστε" είπε ο ουσιαστικός πρωθυπουργός της Ελλάδας κ. Στρός Κάν, απευθυνόμενος σε μια αγέλη ανήμπορων και ασύνδετων μεταξύ των ανθρώπων που παριστάνουν την ελληνική κοινωνία.
Ο υφιστάμενός του κ. Γ. Παπανδρέου που φέρει τον τυπικό τίτλο του έλληνα πρωθυπουργού δεν είπε λέξη στις παραινέσεις αυτές του....
αφεντικού κ. Στρός Καν, προς τους νέο-υπόδουλους φοβισμένους κατάλληλα Έλληνες.   
Εμείς λέμε:
Φίλοι του ΠΑΣΟΚ προσέξτε.
Εσείς δεν είσαστε που ζητούσατε εκβιαστικά να αρπάξετε την εξουσία; ή κάνουμε λάθος;;
Αντί λοιπόν να πάρετε μόνοι σας τώρα τις δύσκολες αποφάσεις, κάνατε κάτι πολύ άσχημο που προσβάλει το φιλότιμο των ελλήνων.
Κρύβεστε πίσω από το ΔΝΤ και αφήνετε τη χώρα και τους έλληνες να γίνονται ο διεθνής περίγελος.
Η εξουσία μπορεί να είναι γλυκιά, αλλά αυτή την πληγωμένη περηφάνια των ελλήνων θα την πληρώσετε από το λαό ακριβά.
Φίλοι του ΠΑΣΟΚ, όσοι από εσάς έχετε φιλότιμο αντιδράστε τώρα.
Μετά δεν θα υπάρχει χώρος για συγνώμες.

ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.