Η νέα τραγωδία : Ο "Ελληνικός"....


Σήμερα στην πρωινή εκπομπή του ALTER (την οποία έχω αποθηκεύσει σε DVD για προφανείς λόγους), ο καθηγητής κ. Μητρόπουλος, απηύθυνε μια τελευταία έκκληση στον Πρωθυπουργό, να διώξει τους εκπροσώπους του ΔΝΤ και να επαναδιαπραγματευθεί τους όρους με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ήδη χθες στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ευρωβουλευτές μίλησαν υπέρ της Ελλάδος για την ληστρική κατά της Χώρας μας συμπεριφορά των κρατών της Ε.Ε. που θα μας βοηθήσουν!, αποκομίζοντας υπέρογκα ποσά ως κέρδη από την διαφορά επιτοκίου δανεισμού. (περίπου 900 εκ ΕΥΡΩ η Γερμανία μόνο)!!!!!

Αλλά που. Φωνή βοώντος εν τη ερήμω!
Αλήθεια γιατί; Μήπως προσπαθούν να καλύψουν την ευθύνη τους για τις Ευρωπαϊκές αποφάσεις που όλες οι κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης αποδέχθηκαν και ψήφισαν, και που τελικά αυτές μαζί με την διαχείριση που έκαναν και κάνουν, μας έφτασαν υπό πτώση στην μέση ενός γκρεμού, κοιτάζοντας να δούμε αν κάτω από την ομίχλη υπάρχει δίχτυ ασφαλείας ή φακίρικο κρεβάτι;

Και την στιγμή που επικαλείσαι ως Κυβέρνηση για ένα νέο ήθος και νέα ηθική στον δημόσιο βίο, με δεδομένες τις προεκλογικές υποσχέσεις σου και την κατά 180 μοίρες στροφή στην εφαρμογή της πολιτικής σου, δεν είναι ηθικό να ζητήσεις δημοψήφισμα, για να πάρεις μια τόσο σοβαρή απόφαση; 
Εκτός του ότι είναι και νόμιμο βάσει του Συντάγματος.

Εύχομαι ο Ανώτατος Άρχων του τόπου να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, για να μην καταχωρηθεί και αυτός εκ των υστέρων από την Ιστορία, ως συνεργός του ναυαγίου "Ελληνικός" !!!!!!!

Πειραιώτης

Σχόλια

  1. Καλα,επικοινωνειτε με το μυαλο σας,αν εχετε σταλια απο δαυτο;
    Να το κανουμε τι το δημοψηφισμα βρε πανασχετοι;Να μας πει τι;
    Εχουμε αλλες επιλογες απο το να απλωσουμε το χερι μας;
    Αφου τα λεφτα,τα χρωσταμε,και τη μεγαλη ζημια,την εκανε ο παιδοβουβαλος τα δυο τελευταια χρονια,2007-9,τι χρειαν εχομεν δημοψηφισματος για να μας πει τι θα κανουμε;
    Οι αγορες,δε μας δανειζουν,γιατι φοβουνται οτ θα χασουν τα λεφτα τους,ενω η Ευρωπη ξυνεται,αφου η Γερμανια,δε γουσταρει να μας δωσει για διαφορους λογους.
    Αρα,τι μενει;Μα μονον το ΔΝΤ.
    Ολα τα αλλα,ειναι φτηνη αντιπολιτευση,και εσεις αντι να βοηθατε να δει καποιος κοσμος το προβλημα,και να ετοιμαστει να περασει τα χρονια που ερχονται,οσο το δυνατον πιο ηρεμα,μπας και ξεφυγουμε γρηγορα απο τις μυλοπετρες,δημιουργειτε προσθετο προβλημα,με τις διαφορες θεωριες συνωμοσιας,και τις γνωστες εμπαθειες,δεξιων ανθρωπων.
    Λες και ψοφατε να μας δειτε κατω,χρεωκοπημενους,για να βγαλετε φωνη μεγαλη,ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσο βλαξ εισαι άνθρωπε μου. Τόσο φανατικός ΠΑΣΟΚΟΣ? Αμάν πια . Έλεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο κυρίαρχος Ελληνικός λαός είναι αυτός που σύμφωνα με το σύνταγμα και τις εξαγγελίες των εκάστοτε κυβερνήσεων, έχει πάντα δίκιο και το εκφράζει στην κάλπη.
    Αυτό επικαλούνται και οι κυβερνώντες, χρησιμοποιώντας την διψήφια διαφορά ως λαϊκή εντολή για τις αποφάσεις που παίρνουν, τα λάθη και τις παραλήψεις που κάνουν.
    Συνεπώς η προσφυγή στις κάλπες μετά από αληθινή ενημέρωση των Ελλήνων, θα εκφράσει αυτό που θέλει ο κόσμος. Εκτός εάν υπάρχει φόβος ή βεβαιότητα ότι πάλι ψέματα θα μας πουν και η λαϊκή ετυμηγορία θα είναι λανθασμένη.
    Γιατί ο Έλληνας, αν του πεις την αλήθεια παίρνει σωστές αποφάσεις.
    Μόνο αν λειτουργείς φασιστικά ή με την λογική του "ΕΓΩ", σε τόσο σοβαρά θέματα, υπάρχει κίνδυνος να αποτύχεις. Και είναι δικαίωμά σου να αποτύχεις εσύ. Δεν είναι δικαίωμά σου όμως να παρασύρεις και εμένα στην αποτυχία. Επέτρεψέ μου να έχω το δικαίωμα να αποτύχω με δική μου ευθύνη
    Από Πειραιώτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.