Πέμπτη, 15 Απριλίου 2010

Ο Γιώργος, το βαθύ λαρύγγι και η θεία.....

H Καθημερινή είναι η εφημερίδα που το τελευταίο διάστημα ...περιποιείται την Λούκα Κατσέλη με έναν ειδικό τρόπο που φανταζόμαστε να έχει κάνει την συμπαθή (σε μας) Λούκα να βγάζει σπυράκια! Τα πιο αιχμηρά μάλιστα σχόλια της εφημερίδας γίνονται σε παραπολιτικές στήλες. Σήμερα είχαμε ακόμα ένα τέτοιο ...κρούσμα στην στήλη του καλού δημοσιογράφου Στέφανου Κασιμάτη με ένα παραπολιτικό θανατηφόρο με τίτλο "Χάνουμε τη «θεία»;" Γράφει λοιπόν ο δημοσιογράφος στο παραπολιτικό του:
"Κάτι έχει συμβεί μεταξύ του Γιώργου και της «θείας» του! Πληροφορούμαι ότι χθες στο υπουργικό η Λούκα Κατσέλη, με τη συνήθη άνεση που τη χαρακτηρίζει, ζήτησε να πάρει τον λόγο, αλλά ο πρωθυπουργός ήταν σχεδόν σκαιός μαζί της. Επειδή η σκαιότης είναι κάτι όλως ασυνήθιστο για τον Γιώργο, ιδίως όταν απευθύνεται σε κυρίες, διερωτώμαι μήπως έχει πληροφορηθεί κάτι που τον πλήγωσε και τον απογοήτευσε..."
Το μόνο που δεν γράφει στο παραπολιτικό του ο κ. Κασιμάτης είναι ότι ο Παπανδρέου την μαστίγωσε μπροστά σε όλο το υπουργικό συμβούλιο....., μιας και τον λόγο που υπονοεί στο άρθράκι (βαθύ λαρύγγι συζύγου) είχε προλάβει να μας το πεί ο παρά τω πρωθυπουργώ κ. Καρατζαφέρης.......

Από: online-press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.