Σάββατο, 24 Απριλίου 2010

Να το καταλάβουν μια και καλή. Είναι τελειωμένοι

Από τη χθεσινή μέρα και μετά θα πρέπει οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να καταλάβουν μια και καλή ότι είναι τελειωμένοι από την πολιτική ζωή της χώρας.

Από τη στιγμή που προσυπόγραψαν την παράδοση της χώρας στα χέρια του ΔΝΤ και με δεδομένο ότι θα βάλουν την υπογραφή τους στα εξαιρετικά σκληρά μέτρα που έρχονται, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι έχουν τελειώσει και ως πολιτικοί.

Τη στιγμή που θα υπογράψουν και θα συμφωνήσουν με...

απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, περικοπές μισθών στον ιδιωτικό τομέα ή οτιδήποτε άλλο επιβάλει ο πρωθυπουργόε της χώρας Τροσκάν, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η πολιτική έχει τελειώσει για αυτούς.

Οφείλουμε να τους το κάνουμε απολύτως ξεκάθαρο.
Όποιος προσυπογράφει αποφάσεις του ΔΝΤ που πλήττουν μισθοτούς και συνταξιούχους τελειώνει ως πολιτικός και αποτελεί θλιβερή ανάμνηση στην πολιτική ιστορία της χώρας.

Με το που θα αποφασίζουν σκληρά και άδικα μέτρα θα πρέπει να αισθάνονται και το τέλος τους ως βουλευτές ή υπουργοί.
Από τη στιγμή που δεν υπάρχει η δυνατότητα να στηθεί ένα νέο Γουδί για όσους πούλησαν τη χώρα διαχρονικά σε ξένες δυνάμεις, το πολιτικό τους τέλος είναι το μόνο που μας απομένει.

Δε θα πρέπει να μπορούν να σταθούν δημόσια ΠΟΥΘΕΝΑ.
Δε θα πρέπει να αισθάνονται ήσυχοι με τη συνέίδησή τους (εάν έχουν) ΠΟΤΕ
Δε θα πρέπει να τολμάνε να μιλάνε μπροστά σε κοινό ΠΟΤΕ

Το πολιτικό τους τέλος θα πρέπει να ξεκινήσει από σήμερα κιόλας.

Υ.Γ.
Για τους αντίστοιχους κλέφτες και απατεώνες της ΝΔ ισχύει το ίδιο.
Για κάποιους το πολιτικό τέλος έφτασε από το 2009. Για τους περισσότερους όχι ακόμα.
Το ίδιο ισχύει όμως και γι' αυτούς.
Καμία ανοχή σε κανέναν.

Διαβάστε περισσότερα: http://politikiprotasi.blogspot.com/2010/04/blog-post_7027.html#ixzz0m03uJLTn

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.