Στην Ν.Δ έχουν επαφή με την κοινωνία;;;

Αποφεύγω να ασχοληθώ με τα θέματα της Νέας Δημοκρατίας γιατί δεν θέλω να ρίχνω λάδι στην φωτιά , αλλά και γιατί τα εσωτερικά θέματα της Ν.Δ ελάχιστα απασχολούν αυτή την στιγμή την πλειοψηφία των πολιτών.
Δεν είναι δυνατόν την στιγμή που η χώρα βρίσκεται στην χειρότερη θέση από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα , την στιγμή που η κυβέρνηση παίρνει σωστά αλλά και ΛΑΘΟΣ μέτρα , την στιγμή που οι πολίτες δεν ξέρουν άν το καλοκαίρι θα υπάρχει ακόμα οικονομία , η Αξ. Αντιπολίτευση να έχει επικεντρώσει όλη της την ενέργεια στα εσωκομματικά .
Δεν φτάνει που  η μάχη για την ηγεσία της νεολαίας έχει ξεφύγει από την καλώς εννοούμενη κόντρα  με την χρησιμοποίηση όλων των "όπλων" που μπορεί να διαθέτουν  οι ομάδες που διεκδικούν την προεδρία ,  με αποκορύφωμα την δυσωδία που διαρρέουν για τους αντιπάλους τους σε blogs που αποδεδειγμένα επιχαίρουν για αυτή την κατάσταση , ήρθε και η ανοικτή σύγκρουση Σαμαρά - Μπακογιάννη.
Ότι δεν έλυσαν κατά την προηγούμενη εξαετία λόγω της εξουσίας θα το λύσουν τώρα !!!
 
 

Η επίσημη Ν.Δ μέσω του κ. Π. Παναγιωτόπουλου δηλώνει «Δεν σχολιάζω την όποια δήλωσηαν δεν προέρχεται από επώνυμα πρόσωπα της ΝΔ» και την ίδια στιγμή υπάρχουν διαρροές από τα δύο στρατόπεδα όπως : «Λυπούμεθα, γιατί η κυρία Μπακογιάννη αντιλαμβάνεται τη δημοκρατική λειτουργία του κόμματος- και τις διαδικασίες που δρομολογήθηκαν με την εντολή των 800.000 εκλογέων της 29ης Νοεμβρίου 2009- ως πεδίο “εσωστρέφειας” και ως “ζητήματα νομής εσωκομματικής ισχύος”»

Ενώ η απάντηση έρχεται από ..."Κύκλους" της κ. Μπακογιάννη :«Ας μη σπαταλά φαιά ουσία η Ρηγίλλης στοχοιποιώντας με ανώνυμους κύκλους την Ντόρα. Η χώρα και η αντιμετώπιση ων προβλημάτων της έχει σημασία αυτή την ώρα και τίποτε άλλο»

Πέραν του άκομψου τρόπου που επιλέγεται το "Ξεκαθάρισμα" των προβλημάτων το timing που επιλέγεται είναι τουλάχιστον ατυχές.
Ελπίζω στην Ν.Δ να μήν έχουν απορία γιατί ενώ υποχωρεί το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ και δεν επωφελούνται τα μικρά κόμματα (σύμφωνα με τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις ) τα δικά της ποσοστά κατρακυλούν με μεγαλύτερη ταχύτητα από αυτή της κυβέρνησης.
 
Από: antilogos-gr

Σχόλια