Ανοιχτά τα Τέμπη για δύο Σαββατοκύριακα

Σε λειτουργία θα τεθεί το οδικό δίκτυο στην περιοχή των Τεμπών, για δύο Σαββατοκύριακα, στις 24 και 25 Απρίλη και το επόμενο της Πρωτομαγιάς. Χρειάστηκε να δοθεί η σύμφωνη γνώμη της "Αυτοκινητόδρομος Αιγαίο" και να ενημερωθεί και η αστυνομική διεύθυνση Λάρισας. Η κυκλοφορία θα γίνεται εναλλακτικά στο ένα ρεύμα.
Οι ώρες λειτουργίας της ρύθμισης αυτής θα είναι από την Παρασκευή 23 Απρίλη στις 8μμ, έως τις 6πμ της Δευτέρας 26 Απρίλη.
Χρονικά προσδιορισμένα είναι και τα διαστήματα της εναλλακτικής λειτουργίας στο διαθέσιμο τμήμα του δρόμου.
Την Παρασκευή 23 Απρίλη, από τις 8 το βράδυ μέχρι τις 8.30 το πρωί του Σαββάτου και θα κινούνται σε αυτή τα οχήματα με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.
Από τις 8.30 το πρωί του Σαββάτου, η κοιλάδα θα κλείσει για μισή ώρα και εν συνεχεία θα ανοίξει ξανά από τις 9 πμ μέχρι και τις 6.30 μμ στο ρεύμα από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα.
Νέο κλείσιμο θα σημειωθεί για μισή ώρα και θα ανοίξει στις 7 μμ μέχρι και τις 2 το μεσημέρι της Κυριακής στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη. Στις 2 μμ θα κλείσει και πάλι για μισή ώρα και θα ανοίξει στις 2.30 μμ μέχρι και τις 6 το πρωί της Δευτέρας στο ρεύμα προς Αθήνα.
Περίπου το ίδιο πρόγραμμα θα ανακοινωθεί και για το Σαββατοκύριακο της Πρωτομαγιάς.
Προβλήματα όμως μέχρι και τις 21 Μαΐου, θα υπάρχουν στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας στο ύψος της Υλίκης, λόγω έργων με την κυκλοφορία να διεξάγεται από μία λωρίδα ανα κατεύθυνση.
Πηγές: ΝΕΤ 105,8, ΑΠΕ

Σχόλια