Σάββατο, 17 Απριλίου 2010

Η ώρα της φλυαρίας πέρασε και έρχεται η ώρα της επώδυνης αλήθειας


Ο πανικός δεν είναι, ως γνωστόν, ποτέ καλός σύμβουλος. Η κυβέρνηση συμπεριφέρεται συχνά με αντιφατικό τρόπο που επιδεινώνει το κλίμα στις αγορές και διαλύει την ψυχολογία της ελληνικής οικονομίας. Παρακολουθήσαμε το σήριαλ των βολών κατά των κερδοσκόπων, της απειλής της προσφυγής στο ΔΝΤ προκειμένου να... φοβηθούν οι Eυρωπαίοι εταίροι μας και τελευταία των διαβεβαιώσεων πως ποτέ δεν θα προσφύγουμε στο ΔΝΤ. Στο μεταξύ, οι διεθνείς αγορές μοιάζουν εντελώς απρόθυμες να δανείσουν την Ελλάδα και η ενεργοποίηση της στήριξης ΔΝΤ - Ε.Ε. θεωρείται βέβαιη. Γιατί, λοιπόν, τόσα λόγια και τόση υπερκινητικότητα; Αργά ή γρήγορα η κυβέρνηση θα αναγκασθεί να προχωρήσει σε μέτρα και τομές που σήμερα μοιάζουν προϊόντα επιστημονικής φαντασίας στον πολιτικό κόσμο. Ας αρχίζει, λοιπόν, να ετοιμάζει την κοινή γνώμη και παράλληλα τα στελέχη της, τα οποία έχουν προφανή άγνοια κινδύνου. Η ώρα της φλυαρίας πέρασε και έρχεται η ώρα της επώδυνης αλήθειας.
(Καθημερινή)

Από:online-press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.